Normalde hiçbir şekilde numarama kayıtlı olmadığı halde zamanında Trendyol'dan doğrulama kodu gelmişti. Bunu çok umursamamıştım feyk olabilme ihtimaline karşın ancak bugünde Sugo diye bir uygulamadan doğrulama kodu gelince hafif afalladım. İlk defa duyduğumdan da gerçek olup olamadığına emin değildim ama gerçekte böyle bir uygulama olduğunu görünce numaramın zamanında internette herhangi bir veri ihlali sonucu ortaya çıkıp çıkmadığından şüphe etmeye başladım. Bunun için hangi siteden kontrol yapabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Buradan numara kontrolu de yapiliyor. Bende cikmisti en azindan.
- Makaleler
- 24
Burkii
Yetkin
Uluslararası formatı nasıl yazmıştınız hocam? Numaramın sonuna (+90) diye yazınca arama yapmıyor.
- Makaleler
- 24
Burkii
Yetkin
Bir sorun bulmadı hocam. Yardımınız için teşekkür ederim. Sanırım yanıltıcı bir mesajdı.
- Makaleler
- 24
Siz temel guvenlik onlemlerini aldiginiz surece bir sorun olmaz.Bir sorun bulmadı hocam. Yardımınız için teşekkür ederim. Sanırım yanıltıcı bir mesajdı.
Normalde hiçbir şekilde numarama kayıtlı olmadığı halde zamanında Trendyol'dan doğrulama kodu gelmişti. Bunu çok umursamamıştım feyk olabilme ihtimaline karşın ancak bugünde sugo diye bir uygulamadan doğrulama kodu gelince hafif afalladım. İlk defa duyduğumdan da gerçek olup olamadığına emin değildim ama gerçekte böyle bir uygulama olduğunu görünce numaramın zamanında internette herhangi bir veri ihlali sonucu ortaya çıkıp çıkmadığından şüphe etmeye başladım. Bunun için hangi siteden kontrol tel
Normalde hiçbir şekilde numarama kayıtlı olmadığı halde zamanında Trendyol'dan doğrulama kodu gelmişti. Bunu çok umursamamıştım feyk olabilme ihtimaline karşın ancak bugünde Sugo diye bir uygulamadan doğrulama kodu gelince hafif afalladım. İlk defa duyduğumdan da gerçek olup olamadığına emin değildim ama gerçekte böyle bir uygulama olduğunu görünce numaramın zamanında internette herhangi bir veri ihlali sonucu ortaya çıkıp çıkmadığından şüphe etmeye başladım. Bunun için hangi siteden kontrol yapabilirim?
Telefon markanız neydi acaba?
Burkii
Yetkin
Xiaomi kullanıyordum o zamanlarda hocam ama bunun nasıl bir bağlantısı olabilir tam anlayamadım.
Önemli olabilir dikkat edin dogrulama kodu gelen başka site var mıNormalde hiçbir şekilde numarama kayıtlı olmadığı halde zamanında Trendyol'dan doğrulama kodu gelmişti. Bunu çok umursamamıştım feyk olabilme ihtimaline karşın ancak bugünde Sugo diye bir uygulamadan doğrulama kodu gelince hafif afalladım. İlk defa duyduğumdan da gerçek olup olamadığına emin değildim ama gerçekte böyle bir uygulama olduğunu görünce numaramın zamanında internette herhangi bir veri ihlali sonucu ortaya çıkıp çıkmadığından şüphe etmeye başladım. Bunun için hangi siteden kontrol yapabilirim?
Reeder güvenlik açıgı ile birçok şikayet var bu aralar o kodlar herkese geliyor ve o sitelere üye olmuş olabilirsiniz kontrol edinXiaomi kullanıyordum o zamanlarda hocam ama bunun nasıl bir bağlantısı olabilir tam anlayamadım.
Normalde hiçbir şekilde numarama kayıtlı olmadığı halde zamanında Trendyol'dan doğrulama kodu gelmişti. Bunu çok umursamamıştım feyk olabilme ihtimaline karşın ancak bugünde sugo diye bir uygulamadan doğrulama kodu gelince hafif afalladım. İlk defa duyduğumdan da gerçek olup olamadığına emin değildim ama gerçekte böyle bir uygulama olduğunu görünce numaramın zamanında internette herhangi bir veri ihlali sonucu ortaya çıkıp çıkmadığından şüphe etmeye başladım. Bunun için hangi siteden kontrol yapabilirim?
Sorununuz çözüldü mü?
Son düzenleme:
Burkii
Yetkin
Önemli olabilir dikkat edin dogrulama kodu gelen başka site var mı
Reeder güvenlik açıgı ile birçok şikayet var bu aralar o kodlar herkese geliyor ve o sitelere üye olmuş olabilirsiniz kontrol edin
Normalde hiç o tarz sitelerle işim yok hocam ama o olaydan sonra hiç buna benzer bir mesaj gelmemişti.
Buna bir çözüm denebilir mi bilmiyorum ama şu anlık bir problem gözükmüyor. (Bildirim yeni düştüğünden ötürü bugüne bakabildiğim için kusura bakmayın hocam.)
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-