Snapchat E-postası değiştirilen hesaba nasıl erişilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuthael
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 117
  • Etiketler Etiketler
    eski snapchat

kuthael

Uzman
Merhaba,

Eski Snapchat hesabıma erişemiyorum. Hesabıma bağlı telefon numarasını ve e-posta adresimi değiştirdim, ancak şifremi hatırlıyorum. Snapchat, doğrulama için eski e-posta adresimi istiyor ve artık buna erişimim yok (eski e-posta hesabımı silmiştim). Hesabım 2018’den beri kullanılıyor ve içinde çok önemli kişisel fotoğraflar ile anılarım var. Hesabımı geri almak için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Snapchat hesabınıza erişim sağlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Snapchat Destek Sayfasına Gidin:
- Snapchat’in destek sayfasına gidin (https://support.snapchat.com).

2. Hesap Geri Yükleme Seçeneğini Bulun:
- Sayfada "Hesabım" veya "Hesap kurtarma" ile ilgili bir seçenek arayın.

3. E-posta Değişikliği ile İlgili Formu Doldurun:
- "Eski e-posta adresime erişimim yok" seçeneğini seçin. Snapchat, hesabınızı doğrulamak için bazı bilgiler isteyebilir.

4. Gerekli Bilgileri Sağlayın:
- Hesabınıza bağlı eski telefon numaranızı ve hatırladığınız en son şifreyi girin.
- Çok fazla bilgi vermeye çalışın; hangi cihazlarla giriş yaptığınız gibi ekstra bilgiler de yardımcı olabilir.

5. Destek Ekibi ile İletişime Geçin:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, "Destekle İletişim" kısmından Snapchat destek ekibine ulaşmaya çalışın.
- E-posta adresinizi değiştirdiğinizi belirtin ve hesabınıza erişim talebinde bulunun. Hesabınızdaki önemli içerikleri vurgulayın.

6. Yardımcı Olacak Bilgileri Hazırlayın:
- Hesabınızda en son ne zaman giriş yaptığınızı, kullandığınız cihazları, arkadaşlarınızı vb. bilgi olarak sunun.

7. Sabırlı Olun:
- Başvurunuzun cevaplanması birkaç gün sürebilir, bu yüzden sabırlı olun.

Bu adımları takip ederek hesabınıza erişim sağlama ihtimalinizi artırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…