KS KS C cansxxr Yetkin Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 831 Çözümler 10 Beğeniler 182 15 Temmuz 2024 #11 onur kaya dedi: Ben uzun süredir golden kimyadan alıp kendim demliyorum ( ortalama 3-4 haftada hazır oluyor ), isterseniz dıy kit de alabilirsiniz, onun dışında buharkeyfin likitler fena değil orada, ez duz it, şeftali ve Heisenberg'i tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kendim yapma işine sonra bakacağım şu an hazir likit düşünüyorum.
onur kaya dedi: Ben uzun süredir golden kimyadan alıp kendim demliyorum ( ortalama 3-4 haftada hazır oluyor ), isterseniz dıy kit de alabilirsiniz, onun dışında buharkeyfin likitler fena değil orada, ez duz it, şeftali ve Heisenberg'i tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kendim yapma işine sonra bakacağım şu an hazir likit düşünüyorum.
Aysegultopcu Üyecik Katılım 30 Haziran 2026 Mesajlar 2 Beğeniler -1 Bugün 09:16 #12 riot bar likit kullanıyorum. bu sitede mevcut salt likit red razz i severek kullaniyorum. ama tabi bu herkese göre değişir.
riot bar likit kullanıyorum. bu sitede mevcut salt likit red razz i severek kullaniyorum. ama tabi bu herkese göre değişir.