Makaleler
1
Konunun en başında "İçme." yazan mesajları umursamadığımı belirteyim ki böyle mesajlar almayayım. Ben bu zımbırtıyı kahvaltıdan sonra bir tane yaktığımda başımı döndürmesi ve keyif vermesi olayı yüzünden severdim. Son iki-üç aydır kısa Parliament içiyorum. Ne kadar çekersem çekeyim adamakıllı duman gelmiyor. Odun dolu sanki. Başım bile dönmüyor. Uzun Parliament aldığım ilk günleri hatırlıyorum, üç fırttan sonra ayakta duramıyordum.

Bana böyle bir şey lazım. Neye geçebilirim? Davidoff Burgundy diyorlar ama pek emin değilim. Odun çıkmayan ama aşırı hafif de olmayan bir sigaraya ihtiyacım var. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun en başında "içme." yazan mesajları umursamadığımı belirteyim ki böyle mesajlar almayayım. Ben bu zımbırtıyı kahvaltıdan sonra bir tane yaktığımda başımı döndürmesi ve keyif vermesi olayı yüzünden severdim. Son 2-3 aydır kısa Parliament içiyorum, ne kadar çekersem çekeyim adam gibi duman gelmiyor. Odun dolu sanki. Başım bile dönmüyor. Uzun Parliament aldığım ilk günleri hatırlıyorum, 3 fırttan sonra ayakta duramıyordum.

Bana böyle bir şey lazım. Neye geçebilirim? Davidoff burgundy diyorlar ama pek emin değilim. Odun çıkmayan ama aşırı hafif de olmayan bir sigaraya ihtiyacım var. Teşekkürler.

İki-iki buçuk yıldır kullanan birisi olarak sadece ilk başladığım bir ay yaptı o dediğini. Maalesef aç (AC) veya tok olmanla ilgili de olmamalı. Vücut ve kan değerlerinde nikotin bir süre sonra yükselme yapıyor ve sigarasız sinir yapar. "İç, içme" diyemem ama o baş dönmesi sadece yeni başlayanlarda oluyor. Ben de kısa Parliament içiyorum. Eğer ağır bir şey istiyorsan Winston Blue, Marlboro Red ya da Winston Dark Blue içeceksin. Belki yeni başlamamışsındır, senin başın dönüyor olabilir ama bende olmuyordu. İki-üç ay içtiğimde bile, ondan anlattım. Parliament Reserve var bir de, bulabilirsen. Yalnız tatları kısa gibi değildir hiçbirinin. Kısa olanın içimi yumuşak,

Baş dönmesi ve ağırlık istiyorsan Camel Black bir numaradır.
Marlboro Red de alınabilir.

Camel sigara sağdık dostum.

Sigara sağlığa zararlıdır.

O dediğiniz olay sigaraya alıştıkça bünyenizden kaybolacak. Ne kadar ağır sigara içerseniz için aynısı olacak.

Parliament'in tahtını sallayabilecek yegane beyaz filtre sigara, Winston Dark Blue'dur. Bunun haricinde sigara içmiyorum. Eskiden Camel Black içerdim ama artık sarı filtre içince gelen saman tadından sıkıldım.
Ben de Parliament bitince tek çarem A101'se Dark Blue alıyorum. Boğaz yakıyor biraz ama idare eder. Kent D Range Blue denedim bir de, onu da sevdim biraz. Ama sanırım Parliament en iyisi ya, alternatifi yok adam gibi.