Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Sarı filtrede hafif olmaz. Leş gibi de kokar. En hafifi bile boğaz yakar. Onları da söylemişsin zaten. Camel Soft da olabilir. En iyisi içme. Hafif sigara istiyorsan da Winston Slim Gray.
Hocam daha önce kullandım ama bir bağımlılık hissetmedim hiçbir zaman. Görünüşünden dolayı sarı filtre arıyorum ama sanırım almaktan vazgeçeceğim.Sarı filtrede hafif olmaz. Leş gibi de kokar. En hafifi bile boğaz yakar. Onları da söylemişsin zaten. Camel Soft da olabilir. En iyisi içme. Hafif sigara istiyorsan da Winston Slim Gray.
Hocam ilk içişim değil. Daha önce bayağı kullandım ardı ardına 10'a yakın sigara içmişliğim var. Aile evinde yaşadığım için de üstüme koku sinsin istemiyorum açıkçası. Ancak güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sanırım almayacağım tekrardan.Dostum, lütfen hiç başlama. Bağımlılık hissetmiyorsan sigarayı hayatından çıkar çünkü bir süre sonra kesin bağımlı olacaksın.
miraçov
Üstün
Sigara üste siner sinmez diye bir şey yok. Ancak Slim sigaraların hemen hemen hepsi az kokar. Kokuyu bastırmak veya azaltmak için yanından sakızı ve parfümü eksik etme, çok sigara içilen ortamlarda durma sigarayı içerken mümkün mertebe vücudundan uzak tut. Camel'in hiçbir türünü tavsiye etmem rezil bir sigaradır. Marlboro taviye ederim touch gray olabilir. Touch blue içerim ben onu da tavsiye ederim. Ama sigarayı bırakmak en iyisidir tabii.
Kullanmıyorum hocam winston slender blue denedim ancak sigara içmenin bana göre olmadığına emin oldum. Artık kullanacağımı da sanmıyorum.Sigara üste siner sinmez diye bir şey yok. Ancak Slim sigaraların hemen hemen hepsi az kokar. Kokuyu bastırmak veya azaltmak için yanından sakızı ve parfümü eksik etme, çok sigara içilen ortamlarda durma sigarayı içerken mümkün mertebe vücudundan uzak tut. Camel'in hiçbir türünü tavsiye etmem rezil bir sigaradır. Marlboro taviye ederim touch gray olabilir. Touch blue içerim ben onu da tavsiye ederim. Ama sigarayı bırakmak en iyisidir tabii.