MwolfTR

Başarılı
Tam belirlediğim bir bütçe yok, sadece F/P ekipman diziyorum. Geçenlerde klavye olarak ATK RS6 Air aldım. 4.000 TL civarı bir fiyatı var. Bütçem müsait ama bütçe dağıtımı ve israftan kaçınıyorum. Klavyenin fiyatından az çok anlamışsınızdır ne tarz ürünlere yöneldiğimi. Şimdi de mouse pad almayı düşünüyorum. Hem hız, hem hybrid hem de kontrol olarak 3 öneri verebilirsiniz. Henüz karar veremediğim bir konu. Wraith’deki ve başka sitelerdeki mouse pad’lere bakıyorum, fiyat olarak farkları var fakat performans olarak ne derece fark var bilemiyorum. Mouse pad’ler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Şu an da bu mouse pad’i kullanıyorum.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPB2JWJR

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam belirlediğim bir bütçe yok, sadece F/P ekipman diziyorum. Geçenlerde klavye olarak ATK RS6 Air aldım. 4.000 TL civarı bir fiyatı var. Bütçem müsait ama bütçe dağıtımı ve israftan kaçınıyorum. Klavyenin fiyatından az çok anlamışsınızdır ne tarz ürünlere yöneldiğimi. Şimdi de mouse pad almayı düşünüyorum. Hem hız, hem hybrid hem de kontrol olarak 3 öneri verebilirsiniz. Henüz karar veremediğim bir konu. Wraith’deki ve başka sitelerdeki mouse pad’lere bakıyorum, fiyat olarak farkları var fakat performans olarak ne derece fark var bilemiyorum. Mouse pad’ler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Şu an da bu mouse pad’i kullanıyorum.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPB2JWJR
Top tier bir mouse pad istiyorsanız, Artisan alacaksınız ömürlük kullanacaksınız.

1500TL civarında bir şeyler bakıyordum. Sizce 1000TL farka değer mi? Ve diğerlerinden ne derece farkları var?

O fiyata satılan mouse padlar de bir zamandan sonra yüzeyin eşit kaymaması, bilek koyulan yerlerin sararması gibi sorunlar sıkça görülüyor. Artisan'da böyle sorunlar olmaz, ömürlük mouse pad denilebilir.

Ben atarken 1-2 tanesinin vardı, son stoktu birisi aldı muhtemelen.
Bu da yeterli olacaktır, fakat E-spor seviyesi dediğiniz mouse pad Artisan'dır.

Logitech G Pro X Superlight 2 fiyat bandında veya fiyatından düşük daha iyi ve F/P mouse öneriniz var mıdır?