- Makaleler
- 2
Verdiğim fiyata değsin yeter. Sadece ufak tefek farklardan dolayı aşırı fiyat istemiyorum.
Leviathan V4, Lamzu Maya X, Viper V3 Pro öneririm.
Verdiğim fiyata değsin yeter. Sadece ufak tefek farklardan dolayı aşırı fiyat istemiyorum.
Viper V3 Pro alabilirsiniz, her yönden top tier bir ürün. Ben de kullanıyorum.Verdiğim fiyata değsin yeter. Sadece ufak tefek farklardan dolayı aşırı fiyat istemiyorum.
Stok yok maalesef. Maya X'te overpriced kalıyor.
Tam belirlediğim bir bütçe yok, sadece F/P ekipman diziyorum. Geçenlerde klavye olarak ATK RS6 Air aldım. 4.000 TL civarı bir fiyatı var. Bütçem müsait ama bütçe dağıtımı ve israftan kaçınıyorum. Klavyenin fiyatından az çok anlamışsınızdır ne tarz ürünlere yöneldiğimi. Şimdi de mouse pad almayı düşünüyorum. Hem hız, hem hybrid hem de kontrol olarak 3 öneri verebilirsiniz. Henüz karar veremediğim bir konu. Wraith'deki ve başka sitelerdeki mouse Pad'lere bakıyorum, fiyat olarak farkları var fakat performans olarak ne derece fark var bilemiyorum. Mouse Pad'ler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Şu an da bu mouse Pad'i kullanıyorum.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPB2JWJR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Hocam Esptiger Talismans yasheng v2 nasıldır?O fiyata satılan mouse padlar de bir zamandan sonra yüzeyin eşit kaymaması, bilek koyulan yerlerin sararması gibi sorunlar sıkça görülüyor. Artisan'da böyle sorunlar olmaz, ömürlük mouse pad denilebilir.
Ben atarken 1-2 tanesinin vardı, son stoktu birisi aldı muhtemelen.
Bu da yeterli olacaktır, fakat E-spor seviyesi dediğiniz mouse pad Artisan'dır.![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İyi, fakat Artisan'dan daha alt seviye bir pad.