Dün Aurora-Spirit karşılaşmasını izlerken oyuncuların raunt aralarında ellerinde küçük bir cisimle oynadıklarını gördüm. Sanırım ellerin terlemesini engellemek ya da elleri sıcak tutmak için kullanılan bir şeymiş. Bu ürünün tam adı nedir ve aranızda deneyen var mı? Performansa gerçekten bir katkısı oluyor mu, yoksa tamamen alışkanlık mı? Biraz araştırdığımda Ocoopa UT3 Lite Plus El Isıtıcı modelini bulabildim fakat işe yarayacağından çok emin değilim.
The ESL x Warmly Hand Warmer offers quick heating to your digits, where you can adjust the temperature from cozy warm up to 55°C! You might have seen them during an Intel® Extreme Masters, and there’s a good reason the pros take advantage of it.2 in 1": This model splits in half using magnets...
shop.esl.com
Kullandiklari urun de bu. Ne kadar ise yaradigini denemeden anlayamayiz.
Yan yana oynuyorlar ve saatlerce yerlerinden kalkmadıkları oluyor. Koku ve sıcaklığın engellenmesi için klima mutlaka çalışıyordur. Bazı oyuncular yaz günü bile hırka giyiyor maçlarda. Arenaların çok soğuk olmasa bile serin olduğuna eminim.
Şahsen benim ellerin kısa sürede hızlı soğuyabiliyor ve bunun eksikliğini hissettiğim oluyor. Yüksek eloda oynuyorsan, küçük hataların telafisi olmayabiliyor. Dolayısıyla önemli bir aygıt.