E-sporcuların round aralarında ellerinde tuttukları cihaz nedir, işe yarıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leviodas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 170
  • Etiketler Etiketler
    nedir oyun

Leviodas

Yetkin
Dün Aurora-Spirit karşılaşmasını izlerken oyuncuların raunt aralarında ellerinde küçük bir cisimle oynadıklarını gördüm. Sanırım ellerin terlemesini engellemek ya da elleri sıcak tutmak için kullanılan bir şeymiş. Bu ürünün tam adı nedir ve aranızda deneyen var mı? Performansa gerçekten bir katkısı oluyor mu, yoksa tamamen alışkanlık mı? Biraz araştırdığımda Ocoopa UT3 Lite Plus El Isıtıcı modelini bulabildim fakat işe yarayacağından çok emin değilim.

El ısıtıcısı.

Ben normal oyuncunun performansının çok fark edeceği bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum.

Arenalar soguk degil acikcasi. Bunu soyleyebilirim.

Kullandiklari urun de bu. Ne kadar ise yaradigini denemeden anlayamayiz.

Oyun için mouseye para harcarken üzülüyorum bence bu kadar detaya girmeyin oyun dünyası bir yere kadar.

O yeşil cihaz, el ısıtıcısı diye geçiyor. Raund arası oyuncuların ellerinin sıcak kalmasını sağlıyor.
Arenalar soguk degil acikcasi. Bunu soyleyebilirim.
Yan yana oynuyorlar ve saatlerce yerlerinden kalkmadıkları oluyor. Koku ve sıcaklığın engellenmesi için klima mutlaka çalışıyordur. Bazı oyuncular yaz günü bile hırka giyiyor maçlarda. Arenaların çok soğuk olmasa bile serin olduğuna eminim.

Şahsen benim ellerin kısa sürede hızlı soğuyabiliyor ve bunun eksikliğini hissettiğim oluyor. Yüksek eloda oynuyorsan, küçük hataların telafisi olmayabiliyor. Dolayısıyla önemli bir aygıt.

Normal oyuncu için bomboş bir şey bunu alıp da rollenen vardır

Bana kalırsa gereksiz bir yatırım sadece psikolojidir. Şöyle bir şey için 60 euro verecek adamıda hayatınızdan silin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…