Detaylar
Kim cevapladı?Ulugames'in sitesinde sleevelerde 1 alana 1 bedava kampanyasını gördüm. Sleeveler işe yarar mı yoksa sadece goruntu amaçlı mı? Eğer işe yarıyorsa artıları eksileri neler?
Bugün sipariş ettim, gelince inceleyeceğim.
Artı-eksi konusunu @michaelscofield'a bırakayım.
Bileklerim, sürtünmeden dolayı hep yara, bere, yanık şekilde geziyorum bu sorunu çözer değil mi?İşe yarıyor, hem daha rahat hareket etmeni sağlıyor. Hem de mouse padini daha uzun ömürlü yapıyor. Çünkü sürtünme ter vs. olmuyor.
Bileklerim, sürtünmeden dolayı hep yara, bere, yanık şekilde geziyorum bu sorunu çözer değil mi?
Çözer.
Peki sleevede kısa sürede yıpranma yırtılma olur mu?@BIG C4LL, bileğiniz tahriş olmaz, bilek pad üstünde daha rahat kayar, mouse pad daha az tahriş olur, özellikle bileğinizi hareket ettirdiğiniz kısım.
Ürünün kalitesine göre değişir. Kısa sürede olmaz tabii ki.Peki sleevede kısa sürede yıpranma yırtılma olur mu?
Peki sleevede kısa sürede yıpranma yırtılma olur mu?
Kalitesine bağlı ama kısa sürede bir şey olmaz kötü olsa bile. 2 tane yeter fazlasıyla.
Torukojin Kaneki 1
Başarılı
Ulugames'in sitesinde sleevelerde 1 alana 1 bedava kampanyasını gördüm. Sleeveler işe yarar mı yoksa sadece goruntu amaçlı mı? Eğer işe yarıyorsa artıları eksileri neler?
Bence kesinlikle alınmalı özellikle mousepadın yüzeyi kolunu rahatsız ediyorsa falan. Daha hızlı hareket ediyor kolun.
Ürünün kalitesine göre değişir. Kısa sürede olmaz tabii ki.
Es Pulsar sleeve iyi midir hocam?