Bütçe
1800 TL

10710

Uzman
Yer
富士山(Mount Fuji)
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zaman sonra yeni klavye almanın vakti geldiğini düşünüyorum. Bütçem 1000-1800 TL arası ve yurt dışı sitelerinden ürün almıyorum. Ayrıca tercihen Hepsiburada ve Trendyol gibi ailelerimizden gönül kazanmış siteleri kullanmam daha iyi olur.

Şu anlık bu klavyeleri düşünüyorum. Acaba hangisini almam daha iyi olur? %75 uzunluğu sebebiyle KB884L alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zaman sonra yeni klavye almanın vakti geldiğini düşünüyorum. Bütçem 1000-1800 TL arası ve yurt dışı sitelerinden ürün almıyorum. Ayrıca tercihen Hepsiburada ve Trendyol gibi ailelerimizden gönül kazanmış siteleri kullanmam daha iyi olur.

Şu anlık bu klavyeleri düşünüyorum. Acaba hangisini almam daha iyi olur? %75 uzunluğu sebebiyle KB884L alabilirim.

O fiyata ikiside alınmaz.

75 ve 65 boyutlu olarak bunları alabilirsin.

Hepsiburada ve Trendyol dışına çıkabilirsen bağlantıdaki ürünü alın.

Çıkamıyorsanız bu ikili arasından Havit yereldeki destek, garanti vb. süreçlerde daha iyi. Ayrıca fason üretim marka basıp satmıyor, kendi fabrikasında üretiyor. Yine de spesifik klavye ve fare üreten firmalar kadar kaliteli değiller.

Ayrıca Amazon üzerinden şu ürünü önerebilirim. Kırmızı modelinin red switchi satışta yok.

Risk alırım diyorsan da Claws markasının daha premium ürünlerinin olduğu Throne markasının şu klavyesi var.

Ek olarak şu klavyenin hem Hepsiburada hem de Trendyol'da satışı var. Bu da membran olarak bir alternatif olarak duruyor.
https://www.trendyol.com/aula/s99-r...l-p-942637310?boutiqueId=61&merchantId=252249
https://www.trendyol.com/aula/s99-r...i-p-942662471?boutiqueId=61&merchantId=252249

Hocam Ajazz markas8na ait klavyelerin ışıklandırmaları sanırım tuş üstüne yansımıyor doğru anladıysam eğer. Bu benim için ekşi bir özellik. Gece tuşları en azından şimdilik görsem iyi olur. Birde sizce Ajazz AK870 modeli mı Havit'in kb884l modeli mi? Ayrıca Throw markasına bakacağım.

Kasa ve switch gibi şeylerin kalite olarak benzer olduğunu düşünüyorum. Ama şu an kullandığım KB904L Havit klavyeye göre kıyas yaparsam, Havit tuşlarda kötü bir plastik kullanıyor. Ajazz tuşlarda kullandığı plastik daha iyi ve o hissiyat için AK870 öneririm.

Kasa ve switch gibi şeylerin kalite olarak benzer olduğunu düşünüyorum. Ama şu an kullandığım KB904L Havit klavyeye göre kıyas yaparsam, Havit tuşlarda kötü bir plastik kullanıyor. Ajazz tuşlarda kullandığı plastik daha iyi ve o hissiyat için AK870 öneririm.
Teşekkürler hocam. Peki Ajazz AK870 modelinde tuşların üstünde RGB var mı yoksa sadece kasada mı mevcut?