• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

E-Yooso Z686'da kırmızı anahtarlardan kahverengi anahtarlara geçilir mi?

Hocam aynı klavyeye sahibim, bende bazı tuşlarda yay sesi geliyor fakat bence değiştirmeniz çok worth değil. Zaten baktığınız zaman doğru düzgün bir yazılımı bile yok klavyenin ama F/P olarak çok güzel orası ayrı. Bir de hocam 6 ve - tuşları bazen basmıyor sizde de böyler bir sorun var mı acaba?

Bir de hocam 6 ve - tuşları bazen basmıyor sizde de böyler bir sorun var mı acaba?
Bende bu tarz sorunlar yok lakin birkaç ledde bozulma var, şuan sayısı 3. Elim havya tutuyor, bir ara elden geçireceğim onları da. Bence yay sesi varsa en çok da sana lazım bu anahtar değişimi.

Bende bu tarz sorunlar yok lakin birkaç LED'de bozulma var, şu an sayısı 3. elim havya tutuyor, bir ara elden geçireceğim onları da. Bence yay sesi varsa en çok da sana lazım bu anahtar değişimi.

Hocam vallahi ilk başta rahatsız ediyordu sonrasında ya ben alıştım ya da kesildi bazılarında demin test ettim 1-2 tuşta var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…