dalmatianpelican
Yetkin
30 tanesi 85 TL'ye geliyor. Biraz puan biriktirsem daha da ucuza gelir. Bu switchlerin kalitesi nasıldır? Alınır mı bu fiyata?
Son düzenleyen: Moderatör:
30 tanesi 85 TL'ye geliyor. Biraz puan biriktirsem daha da ucuza gelir. Bu switchlerin kalitesi nasıldır? Alınır mı bu fiyata?
Niye ki hocam çok mu kötü?
85 liraya 30 tane kahverengi anahtar olup da adı sanı daha belli olan bir ürün yoktur bence. Başka olaylar varsa ( neyi kastettiğinizi bilmiyorum ), bunu da konuyu dağıtmayacak şekilde anlatmanızı, veya başka bir konuda bahsetmenizi bekliyorum.Hoca şöyle daha önce nasıl olaylara karıştığını biliyorsunuz markanın bunların haricinde yani ne bileyim adı sanı belli olmayan ürünler daha farklı en azından marka bir şey almak daha mantıklı değil mi nedense en küçük bir şeyde kırılacak gibi geliyor.
He hocam 30 tanesi 85 Türk lirasıymış ben 3 tanesi 85TL sandım alınır o zaman.
Evet hocam ben de merak ettim ne olayı var?Hoca şöyle daha önce nasıl olaylara karıştığını biliyorsunuz markanın bunların haricinde yani ne bileyim adı sanı belli olmayan ürünler daha farklı en azından marka bir şey almak daha mantıklı değil mi nedense en küçük bir şeyde kırılacak gibi geliyor ekstradan fiyat çok pahalı.
Denediniz mi bu markayı, deneyimleriniz nasıl? Veya deneyimlere nereden eriştiniz, bilindik bir marka mı? Kalite tutarlılığından kastınız nedir? Kaç anahtarda kaç tanesi tutarsız oluyor?Bu drinkey kahverengi Switch'ler çok ucuz olduğu için kalite tutarlılığı düşük olabiliyor bazıları iyi, bazıları sorunlu çıkabiliyor.