- Makaleler
- 5
%103 nasıl oluyor hocam?
%103 nasıl oluyor hocam?
Onu bende anlamadım, razer öyle gösteriyordu. 40fpsden de yukarı çıkmıyor oyun.
İlkbahar indirimde olur belki.Tek oyun eskiden 14 dolara düşüyordu, bu sene olur mu? Gelmezse 2'sini almak zorunda kalacağım gibi.
Kütüphanede durur hocam, hesabın değeri artar.Kış indirimlerinde 25'i 1045 TL'ye aldım aynı fiyata şu an iki oyunu veriyor çok iyi fiyat.
İki oyunu almak ne işe yarar dersen bilemem ama fiyat iyi.
Satamıyorsun ki değeri artsa ne olacak? Sadece hesaplama sitelerinde falan fazla gözükmüş olmayacak mı?
Legal olarak satamıyorsun. Fakat illegal olarak bu işi yapanlar var. Çevremde birkaç arkadaşım almıştı. Ki zaten satmak gibi bir derdim yok, amaç değerlensin.Satamıyorsun ki değeri artsa ne olacak? Sadece hesaplama sitelerinde falan fazla gözükmüş olmayacak mı?
Sattığın hesabı kolayca geri alabiliyorsun birkaç dekont vs. göstererek.Legal olarak satamıyorsun. Fakat illegal olarak bu işi yapanlar var. Çevremde birkaç arkadaşım almıştı. Ki zaten satmak gibi bir derdim yok, amaç değerlensin.
Millet EA 24 alıp bu paketi 8 dolara satın alıp sonra EA 24’ü iade etmiş. Yapan çok insan olmuş Steam o yüzden bu paketi kaldırmış.Eki Görüntüle 115538
Eğer 2024 varsa beleşe yakın fiyata geliyor. Ben almam da alacakların bilgisi olsun.