Alpertrophy
Çalışkan
Hiçbir fikrim yok anlayamadım cidden. Birçok kişi yaşamış bunu.Bi ihtimal ondan dolayı boot atmama ihtimalini düşündüm. Bazı kişiler bölge değiştirerek sorunu cozmusler. Ne oldu da 30 saat oynadıktan sonra bu hale dondu?
Kaç dakika bekliyorsunuz ortalama? Bu ekranda 2-3 dakika bekletmesi normal.Ne yaptıysam düzelmedi. Günlerdir bununla uğraşıyorum. Çok çok nadir açılsa da sürekli bu ekranda takılı kalıyor. Bunun çözümü nedir?
2 dakika beklemişliğim var ama normalde bu ekran açılınca altta bi yükleme barı çıkıyor zaten. O çıkınca açılıyor çıkmazsa böyle kalıyor genelde.Kaç dakika bekliyorsunuz ortalama? Bu ekranda 2-3 dakika bekletmesi normal.
2 dakika beklemişliğim var ama normalde bu ekran açılınca altta bir yükleme barı çıkıyor zaten. O çıkınca açılıyor çıkmazsa böyle kalıyor genelde.
Az önce denedim 20 dakika aynı ekranda kaldı ve açılmadı. Anlayabilmiş değilim.Hocam bende de bu ekran geliyor 2-3 dakika bekledikten sonra oyun acılıyor. Oyun HDD de mi yoksa SSD'de mi?
Az önce denedim 20 dakika aynı ekranda kaldı ve açılmadı. Anlayabilmiş değilim.
Hepsini yaptım. Onarım yaptım olmadı sonra oyunu sildim tekrar yükledim. Anti Cheat'i sildim geri yükledim olmadı sonra EA'yı sildim geri yükledim ve hala aynı.Dosya doğrulaması yapın.
EA Launcher silip tekrar yukleyin.
HDD de ise SSD'ye atın.
Sistem bileşenleriniz nedir?Hepsini yaptım. Onarım yaptım olmadı sonra oyunu sildim tekrar yükledim. Anti Cheat'i sildim geri yükledim. Olmadı EA'yı sildim geri yükledim ve hala aynı.
GTX 1060 6 GB, 16 GB Ram, i5 7500 fakat bunun donanımla alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Oyunu sorunsuz 30 saat yüksek ayarlarda 60 FPS oynadım zaten.
Bi ihtimal ondan dolayı boot atmama ihtimalini düşündüm. Bazı kişiler bölge değiştirerek sorunu cozmusler. Ne oldu da 30 saat oynadıktan sonra bu hale dondu?GTX 1060 6 GB, 16 GB Ram, i5 7500 fakat bunun donanımla alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Oyunu sorunsuz 30 saat yüksek ayarlarda 60 FPS oynadım zaten.