Merhaba dostlar, dün gece EA FC 25 satın aldım fakat oyunda inanılmaz garip bir takılma ve yavaşlık var, akmıyor oyun. Yani sürekli bir drop tarzında kasmalar takılmalar var. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Yoksa oyunu iade edeceğim.
Değil zaten. Benim dizüstünde 45 W 4050 var bende bile kasmıyor. Sürücüleri falan güncellemeyi deneyin. Bilgisayarın kontrol yazılımı vs varsa yüksek performans modlarını tercih edebilirsiniz.
Animasyonlarda tam kare ayarı açık mı ki muhtemelen öyle. 140 FPS alırken animasyon girdiğinde 60 FPS veya tam kare devreye giriyor olabilir
Bazen programlar oluyor bunu önlemek için ama online tarafta sıkıntı yapabilir. Bence denenir diğer türlü hiç oynanmıyor. Ben denediğim işe yaşamamıştı
Animasyonlarda tam kare ayarı açık mı ki muhtemelen öyle. 140 FPS alırken animasyon girdiğinde 60 FPS veya tam kare devreye giriyor olabilir.
Bazen programlar oluyor bunu önlemek için ama online tarafta sıkıntı yapabilir. Bence denenir diğer türlü hiç oynanmıyor. Ben denediğim işe yaşamamıştı.