Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

11816

Becerikli
Merhaba dostlar, dün gece EA FC 25 satın aldım fakat oyunda inanılmaz garip bir takılma ve yavaşlık var, akmıyor oyun. Yani sürekli bir drop tarzında kasmalar takılmalar var. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Yoksa oyunu iade edeceğim.

Sistem:
  • i5 12500H.
  • RTX 4050 6 GB.
  • 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet tüm ayarlamaları yaptım 60 FPS üstü yani Full FPS secili. He 60 FPS sabitlediğimde düzelir diyorsan 60 sabitleyip denerim.

Animasyonlarda tam kare ayarı açık mı ki muhtemelen öyle. 140 FPS alırken animasyon girdiğinde 60 FPS veya tam kare devreye giriyor olabilir
Bazen programlar oluyor bunu önlemek için ama online tarafta sıkıntı yapabilir. Bence denenir diğer türlü hiç oynanmıyor. Ben denediğim işe yaşamamıştı

Animasyonlarda tam kare ayarı açık mı ki muhtemelen öyle. 140 FPS alırken animasyon girdiğinde 60 FPS veya tam kare devreye giriyor olabilir.
Bazen programlar oluyor bunu önlemek için ama online tarafta sıkıntı yapabilir. Bence denenir diğer türlü hiç oynanmıyor. Ben denediğim işe yaşamamıştı.

Ofline takılma sansım olmadı ofline Mac'ta deneyip buraya yazarım daha yeni aldım oyunu 2 gün once dün girdim ilk.