Makaleler
5
Yer
Winterfell
Matematiğin %70’i.

Geometriye yeni başladım sayılır.

Türkçede iki konum kaldı.

Sosyal ve fen ise yaklaşık %30-40 arası, max ilerlemişimdir.

Denemelerde Türkçe 30 üstü, matematik 10 üstü, sosyal ise 10 civarı doğru geliyor.

Yanlışları hesaplamadan bu şekilde; toplasan 3-4 deneme girdim, o yüzden pek istatistik tutmadım.

Sorum ise EA kısmında 4 ay kala 200 bin yapabilir miyim? Bana bağlı bir şey, evet. Ama biraz da yeise kapılmamak için buraya böyle sormak istedim.

Matematiğin %70’i.

Denemelerde Türkçe 30 üstü, matematik 10 üstü, sosyal ise 10 civarı doğru geliyor.

Yanlışları hesaplamadan bu şekilde; toplasan 3-4 deneme girdim, o yüzden pek istatistik tutmadım.

Sorum ise EA kısmında 4 ay kala 200 bin yapabilir miyim? Bana bağlı bir şey, evet. Ama biraz da yeise kapılmamak için buraya böyle sormak istedim.
Gözün kapalı girsen 200 bin yaparsında, EA'da 200 bine okuyacağına hiç okuma daha iyi. En azından 100 bine girmeye çalış, sosyale ve türkçeye abansan o netlerle rahat girersin.

Gözün kapalı girsen 200 bin yaparsında, EA'da 200 bine okuyacağına hiç okuma daha iyi. En azından 100 bine girmeye çalış, sosyale ve türkçeye abansan o netlerle rahat girersin.
200 bine sözelin iyiyse, ayt matematik bakmadan da girersin. Hedefim illa 200 bin içi diyorsan AYT matematikten ilk 6 soru tyt bazlı geliyor zaten onları yapsan geri kalanıda edebiyat, tarih ve coğrafya desen bu kadar. TYT'de en kolay sosyal ve türkçe neti artar.

Son düzenleme:
Matematiğin %70’i.

Kusura bakma fakat 200 binle pek bir şey olmaz. Özellikle EA'da. Hedefini ilk 10ü binle güncellemeni öneririm.