Merhaba arkadaşlar,

Bugünden itibaren sayısalda ciddi ve düzenli bir çalışma sürecine giriyorum. Temelim var ama sistemi tam oturtmadığım için bu forumda sürecimi paylaşmak ve tavsiye almak istiyorum.

Hedefim: YKS'de 100.000

Planım şu şekilde:

İlk 2 ay: TYT'yi mükemmel şekilde tamamen bitirmek (konu + soru).

Şubat itibarıyla: Direkt AYT'ye geçeceğim.

AYT'ye başlarken her gün farklı 1 TYT branşı çözüp temelimi sürekli sıcak tutacağım. AYT bittiğinde sınava yaklaşık 30–40 gün kalmış olacak.

Son 30–40 gün:
  1. Full denemeler.
  2. Branş denemeleri.
  3. Fasikül, taktiksel tekrar.
  4. Aşırı yoğun soru çözümü.
Bu hedefe daha önce bu düzenle çalışıp ulaşanlar varsa yorumlarını bekliyorum. Planım gerçekçi mi, eksik kalan taraflar var mı? Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer gerçekten bu düzene uyacaksan ilk 30000 bile gelir sadece çalışmana ve düzene bağlı. Ben de hazırlanıyorum mesela TYT 65 net geliyor AYT 25-30 arasında geliyor.

Merhaba arkadaşlar,

Bugünden itibaren sayısalda ciddi ve düzenli bir çalışma sürecine giriyorum. Temelim var ama sistemi tam oturtmadığım için bu forumda sürecimi paylaşmak ve tavsiye almak istiyorum.

Hedefim: YKS'de 100.000

Planım şu şekilde:

İlk 2 ay: TYT'yi mükemmel şekilde tamamen bitirmek (konu + soru).

Şubat itibarıyla: Direkt AYT'ye geçeceğim.

AYT'ye başlarken her gün farklı 1 TYT branşı çözüp temelimi sürekli sıcak tutacağım. AYT bittiğinde sınava yaklaşık 30–40 gün kalmış olacak.

Son 30–40 gün:
  1. Full denemeler.
  2. Branş denemeleri.
  3. Fasikül, taktiksel tekrar.
  4. Aşırı yoğun soru çözümü.
Bu hedefe daha önce bu düzenle çalışıp ulaşanlar varsa yorumlarını bekliyorum. Planım gerçekçi mi, eksik kalan taraflar var mı? Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler!
Hocam matematik özelinden konuşuyorum tyt 2 ayda bitirmek çok zor. Ayt mat kasması daha kolay. Ayt ağırlık ver tyt 80-100 arası yapsan yeterli olur bence.