Tunayx

Uzman
Herkese merhaba, ben konuya nasıl gireceğim bilmiyorum. Mezun bir YKS öğrencisiyim. Normalde YKS'ye eylül ayında dershaneye giderek başladım ve aralık ayına kadar iyi çalışıyordum. Ondan sonra yaşadığım bazı şeyler benim disiplinli çalışma isteğimi yok etti. Sürekli başka şeyler yaptım, oyun oynadım, ders yapmadım adamakıllı. Şimdi ise bazı şeylerin elimden kayıp gittiğini ve yok olduğunu, geleceğimi yok ettiğimi fark ettim. Tam olarak ne yapacağım bilmiyorum. Şu an tek istediğim eşit ağırlıkta ilk 100K'ya girmek. İstiyorum, yapabilmek bilmiyorum demek istiyorum, sadece yapmak istiyorum ama geri kalan süreçte nasıl toparlayacağım onu bilmiyorum. Paragraf çözmeyi bıraktığım için Türkçem 20 net, sosyalim 10-15 net, matematik 10 net, fen yok. AYT ise 20 net. Netlerim berbat bir seviyede ama bunları düzeltip yükseltmek istiyorum. Sizce nasıl ilerlemeliyim, ne yapmam gerekiyor bu noktada? Yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor ama imkansız değil. Kalan günlerini en verimli şekilde kullanman lazım. Gün gün plan çıkar ve her gün bir şey yap. Ne kadar başarabileceğin odak gücüne ve kapasitene göre değişecek. Kolay gelsin.

AYT edebiyat, tarih ve sosyale aban. Matematik netin 100k için iadre eder. Türkçeyi 30 bandına, sosyalide 15 nete çıkarsan olmayacak şey değil.