“Kesinlikle hocam, ben de aynen öyle düşünüyorum. Süre değil, verim belirleyecek sonucu. Sonuna kadar çalışacağım

Kesinlikle haklısınız hocam, bu kez sadece çalışacağım. Gerisini sonuç gösterir
Hocam istersen 2 sene çalış, düzgün çalışmadığın sürece sıfır. Mesela 1 gün çalışıyor 3 günü boş geçiriyor hiçbir işe yaramıyor. Her gün düzenli konuları izle, not al, oku, sor cöz, yanlışlarının üstüne git.

O rakip eliyor. Herkese öyle diyor :D
Herkese öyle mi diyor bilgim yok ama sayısaldan tamamen sıfır birisinin bir yılda konulara hakim olupta kazanması çok zor, kendim geçen sene sıfırdan tamamen ama bildiğiniz sıfırdan başladım TYT Matematiği tamamen anlayarak zar zor bir senede bitirdim. Şimdi böyle dedim diye de sen yavaş anlamış olabilirsin diyebilirsin eğer dersen de şunu söyliyebilirim öyle sıfırdan anlayarak tyt-ayt matematik sıfırdan bitiremez. Fiziğe girmiyorum bile en az 2 senesi var o işin.

Herkese öyle mi diyor bilgim yok ama sayısaldan tamamen sıfır birisinin bir yılda konulara hakim olupta kazanması çok zor, Kendim geçen sene sıfırdan tamamen ama bildiğiniz sıfırdan başladım TYT'yi tamamen anlayarak zar zor bir senede bitirdim. Şimdi böyle dedim diye de sen yavaş anlamış olabilirsin diyebilirsin eğer dersen de şunu söyliyebilirim öyle sıfırdan anlayarak tyt-ayt matematik sıfırdan bitiremez. Fiziğe girmiyorum bile en az 2 senesi var o işin.
Bu adam sıfır, buraya yazanların muhtemelen çoğu TYT konularını kavramış insanlar, size bildiğiniz için kolay geliyor sıfırdan birine temel atmak ayt trigonometri çözmek kadar zor gelir, kimseye hayal satmayın.

Son düzenleme:
Herkese öyle mi diyor bilgim yok ama sayısaldan tamamen sıfır birisinin bir yılda konulara hakim olupta kazanması çok zor, kendim geçen sene sıfırdan tamamen ama bildiğiniz sıfırdan başladım TYT Matematiği tamamen anlayarak zar zor bir senede bitirdim. Şimdi böyle dedim diye de sen yavaş anlamış olabilirsin diyebilirsin eğer dersen de şunu söyliyebilirim öyle sıfırdan anlayarak tyt-ayt matematik sıfırdan bitiremez. Fiziğe girmiyorum bile en az 2 senesi var o işin.

Bu adam sıfır, buraya yazanların muhtemelen çoğu TYT konularını kavramış insanlar, size bildiğiniz için kolay geliyor sıfırdan birine temel atmak ayt trigonometri çözmek kadar zor gelir, kimseye hayal satmayın.
1 sene daha çalışır o sırada KPSS'ye de girmiş denemiş olur.

Geçen hafta perşembe başladım tyt çalışmaya sıfırdan. Matematikte temel atmadayim henüz ama tüm gunumu neredeyse çalışarak gecirebiliyorum diyebilirim. Hatta matematik yüzünden kimya, biyolojiye vs. baslayamadim bile. Yetişir mi bilmiyorum ama elimdeki sureyle calisabildigim kadar çalışıp deneyeceğim. Yetistiremesem bile en azından bu sene tecrübe olsun diye sınava girip mezuna bırakmayı düşünüyorum.