Selam arkadaşlar.

Şu anda kasım ayındayız ve ben sıfırdan YKS'ye hazırlanıyorum. Hedefim sayısalda 20 bin sıralama yapmak.

Planım şu şekilde:

1. TYT'yi aralık sonuna kadar bitirip ocakta AYT'ye geçeceğim.
  2. AYT döneminde de her gün branş denemesi ve her pazar genel deneme çözeceğim.
  3. Kamp ve kolay-orta seviye kaynaklarla temeli pekiştirip sonrasında zor kaynak ve denemelere geçeceğim.
Sizce bu sistemle 230 günde 20 bin sıralama yapmak mümkün mü? Deneyimlerinizi, önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam kendini sınırlandırma, çalış çalışabildiğin kadar. Süre korkutmasın seni çünkü zamandan çok verim önemli.
“Kesinlikle hocam, ben de aynen öyle düşünüyorum. Süre değil, verim belirleyecek sonucu. Sonuna kadar çalışacağım

Ne zaman çalıştıysam gözlemlediğim tek şey bir şey yapılır mı diye sorularak yapılmıyor. Git ve her şeyinle çalış sadece. Bir şeyi çok istersen olur. Yeteri kadar istemiyorsun olmayacağını düşünüyorsan.

Kesinlikle haklısınız hocam, bu kez sadece çalışacağım. Gerisini sonuç gösterir

Ben de senin gibi sıfırdan başlayacağım çalışmaya. Gidişatın planları, hangi kaynaklarla çalışacağımı vs. hepsini önceden belirledim ve artık uygulama vakti geldi de geçiyor. Hiç bir şey için geç kaldık demememeliyiz. Günün saatlerini verimli ders çalışarak gecirirsek bence basaririz. Benimde sıralama hedefim ilk 20K. Bunu çok çalışarak yapmalıyız başka çaremiz yok.

Hedefiniz nedir hocam bu arada hangi bölüm?

Benim de hedefim tıp hocam, 20K civarı. Dediğin gibi, çalışmadan olmuyor — beraber başarırız inşallah 🙏
Ben de senin gibi sıfırdan başlayacağım çalışmaya. Gidişatın planları, hangi kaynaklarla çalışacağımı vs. hepsini önceden belirledim ve artık uygulama vakti geldi de geçiyor. Hiç bir şey için geç kaldık demememeliyiz. Günün saatlerini verimli ders çalışarak gecirirsek bence basaririz. Benimde sıralama hedefim ilk 20K. Bunu çok çalışarak yapmalıyız başka çaremiz yok.

Hedefiniz nedir hocam bu arada hangi bölüm?

Selam arkadaşlar.

Şu anda kasım ayındayız ve ben sıfırdan YKS'ye hazırlanıyorum. Hedefim sayısalda 20 bin sıralama yapmak.

Planım şu şekilde:

1. TYT'yi aralık sonuna kadar bitirip ocakta AYT'ye geçeceğim.
  2. AYT döneminde de her gün branş denemesi ve her pazar genel deneme çözeceğim.
  3. Kamp ve kolay-orta seviye kaynaklarla temeli pekiştirip sonrasında zor kaynak ve denemelere geçeceğim.
Sizce bu sistemle 230 günde 20 bin sıralama yapmak mümkün mü? Deneyimlerinizi, önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Mümkün değil. Mezuna bırak seneye daha iyi çalışırsın.