Elodin
Gelişen
Konularını gördüm çok kararsızsın anlaşılan.
Küçük şehirde Hemşirelik okumak istiyorsan kırık OBP ile tercih yapabilirsin, aksi halde sakın tercih yapma pişman olursun.
Ön lisanstan lisansa geçmek için DGS sınavı var (Okuduğun bölüme uygun yerlere geçiliyor, dgs kılavuzu diye arat merak ediyorsan), sadece türkçe ve tyt'ye benzer matematik soruluyor ama kontenjanları azalttılar, çok iyi yapmak gerekiyor, yani zor tavsiye etmem.
YKS için Youtube Kanal Önerileri:
Mat: Bıyıklı Matematik, neyin nereden geldiğini iyi açıklıyor.
Fizik: Altuğ Güneş, ayrıca hocanın deneme ve tarama soruları da güzel.
Gerisi kısaca benim hocam ama ayrıntılı da yazayım:
Kimya: Görkem Şahin (Benim Hocam), anı-hikaye vs fazla anlatıyor ama ileri sarabilirsin o kısımlarda.
Biyoloji: Zeliha Yücel (Benim Hocam), yt'de yeni başladı o yüzden bilinmiyor ama iyi anlatıyor veya Senin Biyolojin kanalı da olabilir.
Türkçe: Kadir Gümüş (Benim Hocam) veya Rüştü hoca.
TYT sosyal: Yine benim hocamın tekrar videoları, coğrafyası iyi, tarihini sevmedim ama daha iyi bir alternatif var mı bilmiyorum.
SB/Deneme:
Mat dışında genel olarak Bilgi Sarmal iyi.
Mat: 3D, Biraz Kolay için Mikro Orijinal, zor için Orijinal.
Fizik: Altuğ Güneş, yetmezse bir de 3D olabilir.
Kimya: Orbital, yetmezse Aydın.
Biyoloji: Biyotik, Senin Biyolojin.
Ayrıca Reddit'de liseliler subredditi var oraya gelebilirsin YKS muhabbetleri için, şuan bolca protestolar konuşulsa da normalde YKS için çok aktif bir yerdir ama 50 karmadan aşağısı post açamıyor, birkaç yeni konunun altına soru sorcam uplar mısınız dersen yardımcı olurlar.
Küçük şehirde Hemşirelik okumak istiyorsan kırık OBP ile tercih yapabilirsin, aksi halde sakın tercih yapma pişman olursun.
Ön lisanstan lisansa geçmek için DGS sınavı var (Okuduğun bölüme uygun yerlere geçiliyor, dgs kılavuzu diye arat merak ediyorsan), sadece türkçe ve tyt'ye benzer matematik soruluyor ama kontenjanları azalttılar, çok iyi yapmak gerekiyor, yani zor tavsiye etmem.
YKS için Youtube Kanal Önerileri:
Mat: Bıyıklı Matematik, neyin nereden geldiğini iyi açıklıyor.
Fizik: Altuğ Güneş, ayrıca hocanın deneme ve tarama soruları da güzel.
Gerisi kısaca benim hocam ama ayrıntılı da yazayım:
Kimya: Görkem Şahin (Benim Hocam), anı-hikaye vs fazla anlatıyor ama ileri sarabilirsin o kısımlarda.
Biyoloji: Zeliha Yücel (Benim Hocam), yt'de yeni başladı o yüzden bilinmiyor ama iyi anlatıyor veya Senin Biyolojin kanalı da olabilir.
Türkçe: Kadir Gümüş (Benim Hocam) veya Rüştü hoca.
TYT sosyal: Yine benim hocamın tekrar videoları, coğrafyası iyi, tarihini sevmedim ama daha iyi bir alternatif var mı bilmiyorum.
SB/Deneme:
Mat dışında genel olarak Bilgi Sarmal iyi.
Mat: 3D, Biraz Kolay için Mikro Orijinal, zor için Orijinal.
Fizik: Altuğ Güneş, yetmezse bir de 3D olabilir.
Kimya: Orbital, yetmezse Aydın.
Biyoloji: Biyotik, Senin Biyolojin.
Ayrıca Reddit'de liseliler subredditi var oraya gelebilirsin YKS muhabbetleri için, şuan bolca protestolar konuşulsa da normalde YKS için çok aktif bir yerdir ama 50 karmadan aşağısı post açamıyor, birkaç yeni konunun altına soru sorcam uplar mısınız dersen yardımcı olurlar.
Son düzenleme: