Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce yapılır mı? Bu sene mecburen üniversiteye gitmem gerekiyor ön lisans bölüm yazıp, üniversitede YKS sınavına çalışacağım sayısalda ilk 100 bin girmem gerekiyor. Girmem için neler yapmamız lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce yapılır mı? Bu sene mecburen üniversiteye gitmem gerekiyor ön lisans bölüm yazıp, üniversitede YKS sınavına çalışacağım sayısalda ilk 100 bin girmem gerekiyor. Girmem için neler yapmamız lazım?
Yapılır. Netler sınav zorluğuna göre değişir. Ne yapman lazımın cevabı ders çalışmak. Oturup konuları analiz edip eksiğine göre program yazarsın.

Yapılır. Netler sınav zorluğuna göre değişir. Ne yapman lazımın cevabı ders çalışmak. Oturup konuları analiz edip eksiğine göre program yazarsın.

Hocam peki, üniversitede çalışabilecek yerler var mı? Örneğin dersten sonra YKS çalışmak istiyoruz diyelim. Çalışma imkanımız var mı?

Kankam forumlarda cevap bulman çok zor ya da herhangi birinden çünkü kendini en iyi sen bilirsin nerede pes edip etmeyeceğini. 2 senelik bir sağlık bölümü okuyorum ve bana zaman gerçekten kalıyor halihazırda KPSS'ye hazırlanıyorum. Üniversite derslerini görmen lazım sana ne kadar vakit kalacak senin kafan kaldıracak mı yoksa hiçbir durumda hiçbir şey imkansız değildir. Hangi bölümü seçeceksin öncelikle onu düsün doğru hatırlıyorsam tıbbi sekreterlikti. Derslerine bak ne kadar vaktini alacak olmadı YT'den bu bölümü kazanan 1 2 kişiye bak ne kadar vakit kalıyor. Ona göre bir plan hazırla.

Buradan biri çıkıp hayır yapamazsın dediğinde pes mi edeceksin? Hayır başka bir çıkış yolu arayacaksın kendine güven ve gidiceğin yolu belirle ama kırık OBP ile hazırlanmak biraz daha fazla uğraş istiyor bunu da gözünden kaçırma, gerçekçiliği bırakma.

Buradan biri çıkıp hayır yapamazsın dediğinde pes mi edeceksin? Hayır başka bir çıkış yolu arayacaksın kendine güven ve gidiceğin yolu belirle ama kırık OBP ile hazırlanmak biraz daha fazla uğraş istiyor bunu da gözünden kaçırma, gerçekçiliği bırakma.

Kanka kırık OBP ile sayısal ilk 200 bin girmeyi düşünüyorum, mümkün mü acaba bu OBP ile, aslen hemşirelik istiyorum ailevi sorunlar nedeniyle ile üniversitede çalışmam gerekiyor, mezuna kalırsam psikolojimin kaldıramayacağını düşünüyorum

Kanka kırık OBP ile sayısal ilk 200 bin girmeyi düşünüyorum, mümkün mü acaba bu OBP ile, aslen hemşirelik istiyorum ailevi sorunlar nedeniyle ile üniversitede çalışmam gerekiyor, mezuna kalırsam psikolojimin kaldıramayacağını düşünüyorum.

Mümkün kankam. Yeterince çalısırsan her şey mümkün. Ailevi problemlerinde ufak ta olsa anlayabiliyorum ancak ailen bir süre sonra yanında olmayacak kendi mutluluğun nasıl olacaksa o şekilde yap. Ailen konuşur konuşur durur. Onları sallamayacak kişi sensin.

Unıversitede kütüphaneler var çalışma saatleri içinde orada çalışabilirsin veyahut da gündüzleri başka kütüphanelere de gidebilirsin ama KYK da kalacaksan çalışman zor gibi çünkü kuzenim KYK da kalıyor ve ses kısmından bayağı şikayetçi.

IMG_20250415_134004.webp