Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Aşağıdaki pro değil ama. Ayrıca aşağıdaki sınırlı bir deneme süresi veriyor sadece.
- Makaleler
- 6
Arkadaşlar bu nasıl iş Pro'nun fiyatı sabit değil miydi? Oyuna göre değişiklik mi gösteriyor?
Eki Görüntüle 197287
Eki Görüntüle 197288
Hocam alttaki EA Play üstteki EA Play Pro. EA Play Pro alınca her EA oyununu oynayabiliyorsun diye biliyorum.
Aşağıdaki pro değil ama. Ayrıca aşağıdaki sınırlı bir deneme süresi veriyor sadece.
Hocam alttaki EA Play üstteki EA Play Pro. EA Play Pro alınca her EA oyununu oynayabiliyorsun diye biliyorum.
PRO ile arasında sadece 10 saat diye biliyordum oyundan oyuna da mı fark ediyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
PRO ile arasında sadece 10 saat diye biliyordum oyundan oyuna da mı fark ediyor?
Hocam EA Play Pro sınırsız dilediğin gibi oynayabiliyorsun ama daha pahalı.
EA Play'de önceki oyunları ve birkac oyunu dilediğin gibi oynuyorsun ama yeni ve birkac oyunu 10 saat deneyebiliyorsun.
Anlatamadıysam şuradan bakın.
Hocam EA Play Pro sınırsız dilediğin gibi oynayabiliyorsun ama daha pahalı.
EA Play'de önceki oyunları ve birkac oyunu dilediğin gibi oynuyorsun ama yeni ve birkac oyunu 10 saat deneyebiliyorsun.
Anlatamadıysam şuradan bakın.
Pek anlamadım şimdi bu 6 dolarlığı alsam BF6'yı 10 saat oynayabilecek miyim? Yani günlük tüm oyunları toplamda 10 saat oynayabilecek miyim?
Haluk Albayrak
Yetkin
Pek anlamadım şimdi bu 6 dolarlığı alsam BF6'yı 10 saat oynayabilecek miyim? Yani günlük tüm oyunları toplamda 10 saat oynayabilecek miyim?
Toplamda 10 saat oyunu denersin.
- Makaleler
- 6
Aldığın sürece toplam 10 saat. 10 saati geçince sana ya EA Play Pro al ya da oyunu al diyecektir.
Aldığın sürece toplam 10 saat. 10 saati geçince sana ya EA Play Pro al ya da oyunu al diyecektir.
Günlük 10 saat değil mi?
- Makaleler
- 6
Hocam sitelerinde günlük denilmiyor. 10 saate kadar oynayın diyor.