Arkadaşlar selam, çok yakın bir zamanda taşınacağım. Taşınacağım yerde TürkNet 1000 Mbit fiber altyapı sunuyor, 1000/1000 vereceklerini söylediler. Sizce geçilir mi? Bir de cayma bedelini karşılıyorlar mı? Şu an Superonline kullanıyorum, cayma bedelinin bitmesine 4 ay gibi bir süre kaldı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 28 Aralık 2023
- Makaleler
- 8
Geçilir. 2.500 TL'ye kadar cayma bedelini siz ödeyip faturayı yüklüyorsunuz. Onlar 6 ay faturadan düşüyor. Ayrıca, eğer gideceğiniz konumda Superonline'ın internet verebileceği bir altyapı yoksa ücretsiz de iptal etmeleri gerekir, öncelikle bunu sorgulayın. Turknet altyapısından hizmet veremiyor Superonline.
Turknet GigaFiber şu an ülkenin en iyi altyapısı benim fikrimce.
Turknet GigaFiber şu an ülkenin en iyi altyapısı benim fikrimce.
Arantheim
Uzman
Arkadaşlar selam, çok yakın bir zamanda taşınacağım. Taşınacağım yerde TürkNet 1000 Mbit fiber altyapı sunuyor, 1000/1000 vereceklerini söylediler. Sizce geçilir mi? Bir de cayma bedelini karşılıyorlar mı? Şu an Superonline kullanıyorum, cayma bedelinin bitmesine 4 ay gibi bir süre kaldı.
Sana da selam,
Düşünme bile derim, cayma bedelini karşılıyorlar ama yine tam bilgi alman için arayıp teyit alman daha sağlıklı olur, süreç hakkında.
Sana tek kişisel tavsiyem, verdikleri modemi değil, daha kaliteli bir modem kullanman olacaktır.
Aynen @sirius'un da dediği gibi, Superonline altyapısı yok ise mecbur cayma bedeli olmadan iptal etmek zorundalar.
CanPatrioTic
Yetkin
Evet geçilir, 2.500 TL'ye kadar cayma bedelini karşılıyorlar.Arkadaşlar selam, çok yakın bir zamanda taşınacağım. Taşınacağım yerde TürkNet 1000 Mbit fiber altyapı sunuyor, 1000/1000 vereceklerini söylediler. Sizce geçilir mi? Bir de cayma bedelini karşılıyorlar mı? Şu an Superonline kullanıyorum, cayma bedelinin bitmesine 4 ay gibi bir süre kaldı.
- Makaleler
- 2
Bizzat kullanıyorum hayat kurtarır. Geçin.Arkadaşlar selam, çok yakın bir zamanda taşınacağım. Taşınacağım yerde TürkNet 1000 Mbit fiber altyapı sunuyor, 1000/1000 vereceklerini söylediler. Sizce geçilir mi? Bir de cayma bedelini karşılıyorlar mı? Şu an Superonline kullanıyorum, cayma bedelinin bitmesine 4 ay gibi bir süre kaldı.
sawyerford
Üstün
Superonlinedan GigaFiber'e yukselis= Şahin'den Ferrari'ye gecis.