Arkadaşlar, selam. FC 26 alma fırsatım var Epic Games’ten fakat standart mı yoksa Ultimate mi alsam emin olamadım. Epic Games’te şu an zaten %20’sini geri veriyor. Standart 2.000 TL’ye, Ultimate ise 2.600 TL’ye gelmiş oluyor. Oyunu neden alıyorsun diyecek olursanız, FIFA oynamayı seviyorum. Özellikle güncel olacak olması ve gelen yeni özellikler de heyecanlandırıyor. Sizce hangisi olmalı, öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
UT oynayacaksan Ultimate edition al bence ki 600 TL'ye coin de almış oluyorsun ve 1 hafta önceden erişimde kadro kasabilirsin. Ekstra bir de özel oyuncu veriyor sanırım. Paketin özelliklerine bakmak lazım. Geçen sene Temmuz ya da Haziran'da UT alanlara verilmişti çünkü.
Bağımlı derecesinde oynayamam ama fc24 varken kasım gibi alıp fena kasmıştım bazen hırs yapıp kasabiliyorumUT oynayıp kasacağım diyorsan ultimate al yok offline oynayıp arada online gireceğim diyorsan normal al.
Bağımlı derecesinde oynayamam ama fc24 varken kasım gibi alıp fena kasmıştım bazen hırs yapıpUT oynayıp kasacağım diyorsan ultimate al yok offline oynayıp arada online gireceğim diyorsan normal al.
Sağolun hocamUT oynayacaksan Ultimate edition al bence ki 600 TL'ye coin de almış oluyorsun ve 1 hafta önceden erişimde kadro kasabilirsin. Ekstra bir de özel oyuncu veriyor sanırım. Paketin özelliklerine bakmak lazım. Geçen sene Temmuz ya da Haziran'da UT alanlara verilmişti çünkü.
Evet IKON veriyor Ultimate Editionda.UT oynayacaksan Ultimate edition al bence ki 600 TL'ye coin de almış oluyorsun ve 1 hafta önceden erişimde kadro kasabilirsin. Ekstra bir de özel oyuncu veriyor sanırım. Paketin özelliklerine bakmak lazım. Geçen sene Temmuz ya da Haziran'da UT alanlara verilmişti çünkü.
Arkadaşın dediği gibi Ultimate Team oynayacaksan, aradaki 600 TL seni rahatlatacaktır, sonuçta bu bir oyun ve Fifada eğer iyiysen, kadron çok geride olmazsa rahat oynayabiliyorsun. Ama benim gibi ortalama bir hobi oyuncusuysan, 600 TL'yi vermeyi tavsiye ederim.
Fifada iyi miyim bilmiyorum genelde ortalama bazen ortalama üstü oynarım genelde kariyer daha çok seviyorum ama güncel alırsam utde kasabilirim kararsız kaldım 600tl yaşadığım yerde 3 zurna dürüm parası versem mi vermesem miEvet IKON veriyor Ultimate Editionda.
Arkadaşın dediği gibi Ultimate Team oynayacaksan, aradaki 600 TL seni rahatlatacaktır, sonuçta bu bir oyun ve Fifada eğer iyiysen, kadron çok geride olmazsa rahat oynayabiliyorsun. Ama benim gibi ortalama bir hobi oyuncusuysan, 600 TL'yi vermeyi tavsiye ederim.
Fifada iyi miyim bilmiyorum genelde ortalama bazen ortalama üstü oynarım genelde kariyer daha çok seviyorum ama güncel alırsam utde kasabilirim kararsız kaldım 600tl yaşadığım yerde 3 zurna dürüm parası versem mi vermesem miEvet IKON veriyor Ultimate Editionda.
Dostum ben kendimi ortalama görüyorum, genelde 9-10 winde kalıyorum, en düşük 8 win, en yüksek 12 felan alıyorum. Bence bir ortalam oyuncu budur, fix 11+ yapıyorsan iyisindir buradan hesap et. Ver gitsin hocam hem kalori almamış olursun. 600 TL her türlü değer UT oyuncusuna. Kariyer bende çok seviyorum ama UT'nin tadını almış birisi olarak, kariyeri bıraktım bile denebilir neredeyseFifada iyi miyim bilmiyorum genelde ortalama bazen ortalama üstü oynarım genelde kariyer daha çok seviyorum ama güncel alırsam utde kasabilirim kararsız kaldım 600tl yaşadığım yerde 3 zurna dürüm parası versem mi vermesem mi
Fifada iyi miyim bilmiyorum genelde ortalama bazen ortalama üstü oynarım genelde kariyer daha çok seviyorum ama güncel alırsam utde kasabilirim kararsız kaldım 600tl yaşadığım yerde 3 zurna dürüm parası versem mi vermesem mi
Dostum ben kendimi ortalama görüyorum, genelde 9-10 Win'de kalıyorum, en düşük 8 Win, en yüksek 12 falan alıyorum. Bence bir ortalam oyuncu budur, fix 11+ yapıyorsan iyisindir buradan hesap et. Ver gitsin hocam hem kalori almamış olursun. 600 TL her türlü değer UT oyuncusuna. Kariyer bende çok seviyorum ama UT'nin tadını almış birisi olarak, kariyeri bıraktım bile denebilir neredeyse![]()
Hocam Win sayılarımız aynı ahahahahah FC24'te utyi hesap değiştirdikten sonra takım silinince bırakmıştım sonra kariyer falan geri dönmüştüm FC26 kasıcaz sanırım 600TL değer gibi
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet