Detaylar
Kim cevapladı?Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Ben aldım 1100 TL'ye. Gayet iyi oyun. Türkçe spiker ayrı bir hava vermiş.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
FC26 alın. TD. kariyerde bu sene yeni özellikler var, "beklenmedik olay" gibi bir şeydi sanırsam. Ben FIFA serisini hiç oynamamış birisi olarak FC26 aldım, gram da memnun değilim açıkçası. Belirtmek istedim.
ondan dolayı düşünüyorumBen aldım 1100 TL'ye. Gayet iyi oyun. Türkçe spiker ayrı bir hava vermiş.
steamde 27dolar maalesef ya.(Bence FIFA alacaksan tam bu zamanda alınmalı. Geçen sene de 24 dolarken aldım bu sene de 24 dolarken aldım. Fiyat olarak en ortalama fiyat, ve uzun bir süre de oynanabilirliği var.
neden beğenmediniz hocamFC26 alın. TD. kariyerde bu sene yeni özellikler var, "beklenmedik olay" gibi bir şeydi sanırsam. Ben FIFA serisini hiç oynamamış birisi olarak FC26 aldım, gram da memnun değilim açıkçası. Belirtmek istedim.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Kariyer modu çok dengesiz. Zorluk arttıkça rakip atak yapmıyor, pas yapıyor. Zorluğu düşürdüğümüzde de 8-10 skor oluyor maçlarda. Online modu girdik, clubs. Biz daha 5-6 level değilken karşıya 60 level adamları atıyor oyun. Tabi siz daha 72-73 overalldayken adamlar 94-95 olunca, bir de arketip özellik vs doldurunca ister istemez dengesizlik oluşuyor. 70 saatim var şu anda 60 saati falan kariyerde geçti. Deneyimlerim bu şekilde.
Kariyer modu çok dengesiz. Zorluk arttıkça rakip atak yapmıyor, pas yapıyor. Zorluğu düşürdüğümüzde de 8-10 skor oluyor maçlarda. Online modu girdik, clubs. Biz daha 5-6 level değilken karşıya 60 level adamları atıyor oyun. Tabii siz daha 72-73 overalldayken adamlar 94-95 olunca, bir de arketip özellik vs doldurunca ister istemez dengesizlik oluşuyor. 70 saatim var şu anda 60 saati falan kariyerde geçti. Deneyimlerim bu şekilde.
Peki hocam sağ olun
Geçen 24 dolardı, şimdiki indirimde 27 olmuş sanırım. Nintendo Switch'te aldım ben de, sık indirim gelmez böyle oyunlara. Kaçırmamak lazım.
Lulz
Uzman
Türkçe spikerin gelişmesi lazım.
Şu an fiyatı uygun, alınabilir. 25'ten değil de 24'ten geçmek anlamlı.
Şu an fiyatı uygun, alınabilir. 25'ten değil de 24'ten geçmek anlamlı.