mustaf

Becerikli
Yer
İzmir
Şu an indirimde. Bende FC 24 var; FC 26 almaya değer mi? Arada UT oynar kasarım ama daha çok kariyerciyim. Yoksa FC 24 mod mu bakayım?

Bence FIFA alacaksan tam bu zamanda alınmalı. Geçen sene de 24 dolarken aldım bu sene de 24 dolarken aldım. Fiyat olarak en ortalama fiyat, ve uzun bir süre de oynanabilirliği var.

FC26 alın. TD. kariyerde bu sene yeni özellikler var, "beklenmedik olay" gibi bir şeydi sanırsam. Ben FIFA serisini hiç oynamamış birisi olarak FC26 aldım, gram da memnun değilim açıkçası. Belirtmek istedim.

Ben aldım 1100 TL'ye. Gayet iyi oyun. Türkçe spiker ayrı bir hava vermiş.
ondan dolayı düşünüyorum

Bence FIFA alacaksan tam bu zamanda alınmalı. Geçen sene de 24 dolarken aldım bu sene de 24 dolarken aldım. Fiyat olarak en ortalama fiyat, ve uzun bir süre de oynanabilirliği var.
steamde 27dolar maalesef ya.(

FC26 alın. TD. kariyerde bu sene yeni özellikler var, "beklenmedik olay" gibi bir şeydi sanırsam. Ben FIFA serisini hiç oynamamış birisi olarak FC26 aldım, gram da memnun değilim açıkçası. Belirtmek istedim.
neden beğenmediniz hocam

Kariyer modu çok dengesiz. Zorluk arttıkça rakip atak yapmıyor, pas yapıyor. Zorluğu düşürdüğümüzde de 8-10 skor oluyor maçlarda. Online modu girdik, clubs. Biz daha 5-6 level değilken karşıya 60 level adamları atıyor oyun. Tabi siz daha 72-73 overalldayken adamlar 94-95 olunca, bir de arketip özellik vs doldurunca ister istemez dengesizlik oluşuyor. 70 saatim var şu anda 60 saati falan kariyerde geçti. Deneyimlerim bu şekilde.

Kariyer modu çok dengesiz. Zorluk arttıkça rakip atak yapmıyor, pas yapıyor. Zorluğu düşürdüğümüzde de 8-10 skor oluyor maçlarda. Online modu girdik, clubs. Biz daha 5-6 level değilken karşıya 60 level adamları atıyor oyun. Tabii siz daha 72-73 overalldayken adamlar 94-95 olunca, bir de arketip özellik vs doldurunca ister istemez dengesizlik oluşuyor. 70 saatim var şu anda 60 saati falan kariyerde geçti. Deneyimlerim bu şekilde.

Peki hocam sağ olun

Türkçe spiker hariç elle tutulur bir yanı yok. Beklenmedik olaylar da tekrarlıyor ve heyecanlandıran bir olay olmuyor. İlk birkaç saat güzel sadece.