2242

Üstün
Ben ceza yemediğim halde itiraz gönderdim. Oyunu yeni almıştım. Kötü söz kullandım diye raporlamıştı birisi beni. Benim başıma böyle bir şey hiç gelmedi. O yüzden itiraz talebi oluşturdum. EA burada benimle ilgili mi konuşuyor? Orasını anlamadım. Çünkü itiraz talebi açtığımda şunu belirttim. Diğer oyuncu ile ikimiz tartıştık. Yoksa ona mı ceza vermeyecekler? EA bazı linkler vermiş metinde. Kaldırdım güvenlik açısından.

Merhaba,

Endişenizi bildirdiğiniz ve EA uygulama topluluğumuzu oyun oynamak için olumlu bir yer haline getirmeye yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

Raporunuzu inceledik ve bu sefer herhangi bir işlem yapmadık.

İşte nedeni:

İyi eğitimli, özverili ekibimiz, otomasyon araçları ve yerleşik politika ve süreçlerle desteklenerek raporunuzu inceledi ve bu sefer herhangi bir işlem yapmadı. Bildirdiğiniz içerik diğer kullanıcılar tarafından zaten bildirilmiş ve şu anda inceleme altındaysa da bu e-postayı alabilirsiniz. Bildirilen içerik veya hesapların Pozitif Oyun Şartımızdaki yönergelere ve Kullanıcı Sözleşmemizdeki kurallara uyup uymadığına karar vermeden önce bağlamı araştırıyoruz . Bazen, daha geniş bir konuşmadaki tek bir yorum veya sizinkinden son derece farklı bir görüş, bir ihlal teşkil etmeyebilir. Bu bir sesli sohbet raporuysa, şu anda tüm oyunlarımızda veya dillerimizde ses verilerini veya kayıtlarını desteklemiyoruz, bu nedenle sesli sohbetlerde her zaman işlem yapamıyoruz. Oyunlarımızın daha fazlası için bildirilen sesli sohbetleri incelemenin en iyi yolunu bulmak için hala çalışıyoruz.

Hatırlamak:

Oyun içinde, eğlencenizi bozan ve kuralları çiğneyen oyuncuları susturabilir veya engelleyebilirsiniz.

Platformumuzda yasa dışı faaliyet veya içerik bildirmeye çalışıyorsanız ve bu yanıtı aldıysanız, olası yasa dışı faaliyet raporlarını nasıl daha üst mercilere ileteceğiniz hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın. Bu raporun referans numarası:

Lütfen gelecekte de endişelerinizi bildirmekten çekinmeyin. Bildirimleriniz, inşa ettiğimiz olumlu topluluğa katkıda bulunuyor. Bu sefer harekete geçmesek bile, bildirimler sistemlerimizi geliştirmemize ve her şeyin herkes için eğlenceli, adil ve güvenli kalmasını sağlamamıza yardımcı oluyor.

Teşekkürler,
EA Yardım Ekibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ne olduğunu tam anlamadan şablon bir mesajı AI ile Türkçeye çevirip yollamışlar sana.

İngilizce yazmışlar. Bende yeni fark ettim. Mail'e girince otomatik çevirdi sanırım. Ama sizlerin açısından iyi bir şey bence. İngilizce bilmeyenler olabilir.

Hocam sen neden bir ceza gelmeden gidip itirazda bulunuyorsun? 🤣

Son param ile aldım. Ceza verselerdi. Açmayabilirlerdi. Önceden davranmam. Güzel oldu bence.