Önereceğiniz başka bir şey var mı hocam? Ne yapacağım peki?EasyCep sanıldığı gibi mükemmel titiz çalışan bir firma değil. Örneğin 3500TL ön teklif alan cihazınıza "kontrollerden sonra" 900TL fiyat çıkarabilirler. Ek olarak cihazınızın içinden parça da alabilirler.
Detaylar
Kim cevapladı?Ölücü gibiler çok az fiyat biçiyorlar. EasyCep'e satmak istiyorum ama korkularım oluştu. En iyisi kapıda inceleme seçeneğini seçiyim ki kargo ile gönderdiğimde cihazı orada bozup bana onlarda ölü bir fiyat vermesin.
Ölücü gibiler çok az fiyat biçiyorlar. EasyCep'e satmak istiyorum ama korkularım oluştu. En iyisi kapıda inceleme seçeneğini seçiyim ki kargo ile gönderdiğimde cihazı orada bozup bana onlarda ölü bir fiyat vermesin.
Getmobil ile Yenilenmiş Telefon ve Teknoloji Ürünlerini Keşfedin!
Getmobil'in ayrıcalıklı fırsatları ve garantisi ile yenilenmiş telefon ve teknoloji ürünlerini hemen keşfedin, indirimli fiyatlardan yararlanın!
Burası ne kadar fiyat biçiyor, bir bakın hocam.
Esnaf'tan bir tık fazla veriyor. EasyCep daha iyi bir tutar veriyor.Getmobil ile Yenilenmiş Telefon ve Teknoloji Ürünlerini Keşfedin!
Getmobil'in ayrıcalıklı fırsatları ve garantisi ile yenilenmiş telefon ve teknoloji ürünlerini hemen keşfedin, indirimli fiyatlardan yararlanın!getmobil.com
Burası ne kadar fiyat biçiyor, bir bakın hocam.
Hocam bu arada normalde esnaf dışında ikinci el fiyatına bırakırsanız buradaki değerlerin çok daha üstüne satabilirsiniz. Niye öyle yapmıyorsunuz? Benim telefona 6k diyor burası mesela ama piyasası 8-9k civarında.Esnaf'tan bir tık fazla veriyor. EasyCep daha iyi bir tutar veriyor.
Nasıl yani hocam anlamadım ilkbaşta yazdım. Cihazım sahibinde satılmayabilir o ihtimal var. Sahibinde Param Güvende seçeneği ile satarsamda telefonumu bozup iade edebilirler. Esnafa'da satamam çünkü ölü fiyat veriyorlar. Mecburen denize düşen yılana sarılır hesabı ile EasyCep'e satacağım telefonu.Hocam bu arada normalde esnaf dışında ikinci el fiyatına bırakırsanız buradaki değerlerin çok daha üstüne satabilirsiniz. Niye öyle yapmıyorsunuz? Benim telefona 6k diyor burası mesela ama piyasası 8-9k civarında.
Hocam yani olduğunuz şehirde satın alan kimse yok mu?Nasıl yani hocam anlamadım ilkbaşta yazdım. Cihazım sahibinde satılmayabilir o ihtimal var. Sahibinde Param Güvende seçeneği ile satarsamda telefonumu bozup iade edebilirler. Esnafa'da satamam çünkü ölü fiyat veriyorlar. Mecburen denize düşen yılana sarılır hesabı ile EasyCep'e satacağım telefonu.
Esnaf var ama ölü fiyat veriyorlar.Hocam yani olduğunuz şehirde satın alan kimse yok mu?
Güncelleme kargo ile gönderim yapıyorlarmış. Yarın kargo gelecekmiş ne gibi şeyler yapmalıyım cihazi video çekip sağlamlığını gösteriyim mi? Yoksa iptal mi edeyim. Yoksa Getmobil'e mi satayım hocam ne dersiniz? EasyCep inceleyince'de başka fiyat verebilme ihtimalimiz var diyor. Pek güven vermediler açıkçası. @umutÖlücü gibiler çok az fiyat biçiyorlar. EasyCep'e satmak istiyorum ama korkularım oluştu. En iyisi kapıda inceleme seçeneğini seçiyim ki kargo ile gönderdiğimde cihazı orada bozup bana onlarda ölü bir fiyat vermesin.
Hocam benim bahsettiğim şey düz letgo'dan koyup şehir içinde birilerine satın. İlla ki param güvendeyle göndermek zorunda değilsiniz ki.Esnaf var ama ölü fiyat veriyorlar.
Güncelleme kargo ile gönderim yapıyorlarmış. Yarın kargo gelecekmiş ne gibi şeyler yapmalıyım cihazi video çekip sağlamlığını gösteriyim mi? Yoksa iptal mi edeyim. Yoksa Getmobil'e mi satayım hocam ne dersiniz? EasyCep inceleyince'de başka fiyat verebilme ihtimalimiz var diyor. Pek güven vermediler açıkçası. @umut