Kaan hocam bunun bazı özellikleri tabi ki daha iyi ama çok daha iyi mi orasını bilemiyorum. 1000mAh beni cezbetti açıkçası bir de X15'in triggerları daha iyi yazıyor. 8 Bit Do'nun da en iyi yanı 1000hz olması sanırım.
Ben tercihimi bundan yana yaptım ki bu kol 9. nesil Xbox'tan daha iyi denebilir, ölü bölge testi ondan biraz az. Bunu 2 tane aldığın fiyata ds5 yok, zaten onlarda da hall yok. Tercih etmezdim PS platformu hariç.
Bunu tercih etmemin sebebi ilerde driftli joysticklerl uğraşmak istemiyorum, iyi de olsa kötü de olsa hall effect olmayan her joystickte olabiliyor.
@GungorMemis umarım almissinizdir çünkü cihaz üretimden kalkmis durumda.
Kaan hocam bunun bazı özellikleri tabi ki daha iyi ama çok daha iyi mi orasını bilemiyorum. 1000mAh beni cezbetti açıkçası bir de X15'in triggerları daha iyi yazıyor. 8 Bit Do'nun da en iyi yanı 1000hz olması sanırım.
Ben de 8Bitdo Bluetooth'un yanına ikinci controller olarak aldım bir tane, gelince karşılaştırmalarını kısaca yazarım buraya. Trigger'lar 8Bitdo'ların gerçekten en zayıf noktası olabilir, bakalım kıyasları nasıl.
Ben de 8Bitdo Bluetooth'un yanına ikinci controller olarak aldım bir tane, gelince karşılaştırmalarını kısaca yazarım buraya. Trigger'lar 8Bitdo'ların gerçekten en zayıf noktası olabilir, bakalım kıyasları nasıl.