İddia EBA botu ile cinsel içerikli konuşan kişi hakkında soruşturma başlatıldı

glados 7

Yetkin
Yer
New York City
Reddit'e bir kullanıcı gördüm, EBA'daki yapay zekâ botu ile s. Xting yaptığı için adına soruşturma açmışlar, şaka gibi. Aşağıya bağlantıyı bıraktım, incelersiniz. Okullarda katledilen çocuklar için bile bu kadar ciddiye alınmadı ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü olay falan da neden EBA botu Allah aşkına

Sen şaka mı yapıyorsun ya? Sence normal ve gülüp geçilsin mi? Savunduğu şeye bak.

Sen şaka mı yapıyorsun ya? Sence normal ve gülüp geçilsin mi? Savunduğu şeye bak.

Cocuga sorusturma acılmasını normal mi karşılıyorsun cidden? Ülkede katledilen öğrenciler, katledilen öğretmenler, ve dahası varken sence botla s. Yaptıgı icin sorusturma acılmasımı normal? Ve siciline işleyecek bu. Saçmalamayın lütfen.

Seks normal bir şey, tamam içeriği nasıl bir seviye ve diyaloglar nasıl bilmiyoruz ama bir yapay zeka ile en fazla ne yapılabilir Daha kötü şeyler olurken çocuğun ceza alma süreci olması tuhaf olmuş...

@glados, daha mantıklı bir şey duymadım. Dayak yoksa böyle çözümler var. Bir öğretmen olarak inanılmaz şekilde destekliyorum bu kararı. Bunu yapabilecek kapasitedeyse sonuçlarına da katlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…