Detaylar
Kim cevapladı?İçerikler hakkımda fikrim yok. Bi' ara MEBI'de olan deneme ve yazılı sorularına falan bakmıştım, gayet seçici ve kaliteliydiler.Gayet de abartılacak bir durum. bir tane görsel tasarımcı bulunamıyor mu? Hani itibardan tasarruf olmuyordu? Ayrıca çizgi filmlerde bile AI kullanıyorlar. Bildiğin brainrot içerikler.
ElonXMusk 60
Üstün
- Makaleler
- 1
Yok aga, bizde LGS olacak. 14 yaşındaki çocukları tek sınava yükleyecekler. Bizde yetenek, öğrenme ne arar? Soru çözsünler bir sınava girsinler falan.Bunlar MEB değil mi? Niye yapay zeka kullanıyolar? Yapın okullarda bi tasarım yarışması hem çocuklara yardım edersiniz ders gibi kodlama öğrenirler.
Kayraa 30
Üstün
Zaten sorular kaliteli, öyle olmak zorunda çünkü o sorulardan sınav yapıyorlar. Yusuf Tekin'de söylüyor sınavlarda çıkacak sorular hep MEB'den çıkacak diye. Diğer kaynaklar da bu sorulara göre kendi sorularını yayınlıyorlar.İçerikler hakkımda fikrim yok. Bi' ara MEBI'de olan deneme ve yazılı sorularına falan bakmıştım, gayet seçici ve kaliteliydiler.
afacanc38 84
Üstün
MEBİ'yi en son kullandığımda konu anlatım videoları hiç hoşuma gitmemişti, adamlar sadece slayt okuyordu ve sonra "etkinliğe yönlendiriyordu."İçerikler hakkımda fikrim yok. Bi' ara MEBI'de olan deneme ve yazılı sorularına falan bakmıştım, gayet seçici ve kaliteliydiler.
Ama sorular kaliteliydi dediğiniz gibi.
Bu arada emin miyiz paylastiginiz gorselin dogrulugundan? Zira ben de giris yaptim ve "yeni" arayuz sizin paylastiginiz fotograftakinden cok daha farkli.
ElonXMusk 60
Üstün
- Makaleler
- 1
Belki arkadaş giriş yapmamıştır. Ben giremiyorum TC bilmediğim için.Eki Görüntüle 276571
Bu arada emin miyiz paylastiginiz gorselin dogrulugundan? Zira ben de giris yaptim ve "yeni" arayuz sizin paylastiginiz fotograftakinden cok daha farkli.
afacanc38 84
Üstün
A/B testi olabilir, bende de bu arayüz mevcut. Gerçi hiç zannetmiyorum ama...Eki Görüntüle 276571
Bay Anderson 21
Uzman
Karanlık tema gelse güzel gözükebilir. Sanırım baştan aşşağı devlet sitelerini yeniliyorlar.Tasarım baştan aşağıya yenilenmiş. Eski ve yeni tasarımı koyuyorum:
Eki Görüntüle 276536
Eki Görüntüle 276538
afacanc38 84
Üstün
Zaten ekranda 10 tane öğe var?
Nedense video kenarları beyaz ve geri tuşu kaybolmuyor.
Numberik girdi alanında neden normal klavye açılıyor? Şunu
<input type="number" inputmode="numeric"> yapmak çok mu zor mesela?Daha da önemlisi, yarım yamalak, daha geçiş süreci tamamlanmamış bir yazılımı neden hemen canlıya alıyorsunuz?
Son düzenleme: