EBA tasarımı yenilendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asily
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 490
  • Etiketler Etiketler
    eba tasarımı
Bunlar MEB değil mi? Niye yapay zeka kullanıyolar? Yapın okullarda bi tasarım yarışması hem çocuklara yardım edersiniz ders gibi kodlama öğrenirler.

Gayet de abartılacak bir durum. bir tane görsel tasarımcı bulunamıyor mu? Hani itibardan tasarruf olmuyordu? Ayrıca çizgi filmlerde bile AI kullanıyorlar. Bildiğin brainrot içerikler.
İçerikler hakkımda fikrim yok. Bi' ara MEBI'de olan deneme ve yazılı sorularına falan bakmıştım, gayet seçici ve kaliteliydiler.

Bunlar MEB değil mi? Niye yapay zeka kullanıyolar? Yapın okullarda bi tasarım yarışması hem çocuklara yardım edersiniz ders gibi kodlama öğrenirler.
Yok aga, bizde LGS olacak. 14 yaşındaki çocukları tek sınava yükleyecekler. Bizde yetenek, öğrenme ne arar? Soru çözsünler bir sınava girsinler falan.

İçerikler hakkımda fikrim yok. Bi' ara MEBI'de olan deneme ve yazılı sorularına falan bakmıştım, gayet seçici ve kaliteliydiler.
Zaten sorular kaliteli, öyle olmak zorunda çünkü o sorulardan sınav yapıyorlar. Yusuf Tekin'de söylüyor sınavlarda çıkacak sorular hep MEB'den çıkacak diye. Diğer kaynaklar da bu sorulara göre kendi sorularını yayınlıyorlar.

MEBİ'yi en son kullandığımda konu anlatım videoları hiç hoşuma gitmemişti, adamlar sadece slayt okuyordu ve sonra "etkinliğe yönlendiriyordu."

Ama sorular kaliteliydi dediğiniz gibi.

Zaten ekranda 10 tane öğe var?

Nedense video kenarları beyaz ve geri tuşu kaybolmuyor.

Numberik girdi alanında neden normal klavye açılıyor? Şunu <input type="number" inputmode="numeric"> yapmak çok mu zor mesela?

Daha da önemlisi, yarım yamalak, daha geçiş süreci tamamlanmamış bir yazılımı neden hemen canlıya alıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…