Bu kasalar BTX değil de sadece ters döndürülmüş ATX imiş. Olmaz yani, zaten PCI portları da yukarıda kalıyor oradan belli olmayacağı@naganen, Eki Görüntüle 182168
Arkadaş bu
Eski Mac Pro kasası bulsam alırım direkt
https://shbd.io/s/cLheB3Mk sanırım bu olur![]()
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Elinizde eski veya boşta duran bir kasa varsa montaj vidaları sökün anakarta uygun şekilde delikler açın vidaları oralara takın bence en masrafsız yöntem bu olur ama eliniz bu tarz işlere yatkın değilse biraz yardım almanız gerekebilir.
Furkan9600 4
Yetkin
Elinizde eski veya boşta duran bir kasa varsa montaj vidaları sökün anakarta uygun şekilde delikler açın vidaları oralara takın bence en masrafsız yöntem bu olur ama eliniz bu tarz işlere yatkın değilse biraz yardım almanız gerekebilir.
İdk.
PSU yuvası üstte olan eski kasalara bakın belki işini görebilir.
Furkan9600 4
Yetkin
Bu kasalar btx değil de sadece ters döndürülmüş ATX imiş. Olmaz yani, zaten PCI portları da yukarıda kalıyor oradan belli olmayacağı![]()
Zor o zaman acaba diyorum düzgün bir masa alıp tüm ekipmanları oraya taşıyıp sonra kendim bir şey mi yaptırsam tabii delikler açtıracağım hava alması için
Zor o zaman acaba diyorum düzgün bir masa alıp tüm ekipmanları oraya taşıyıp sonra kendim bir şey mi yaptırsam tabii delikler açtıracağım hava alması için![]()
Eğer ATX kasayı modlamak zor dersen ahşap ile yapılabilir. Mobilyacılara gidip ölçülerine göre yaptırabilirsin basit bir şey.
Furkan9600 4
Yetkin
Eğer ATX kasayı modlamak zor dersen ahşap ile yapılabilir. Mobilyacılara gidip ölçülerine göre yaptırabilirsin basit bir şey.
Hocam iki seçeneğim var ya ona uygun 10 tane delik açacağım ya da tahtacı ya da metalcide ölçülerine göre veririm.
Olabilir, benzer bir şeyi arkadaşım yapmıştı sorunsuz kullandı sistemini. En mantıklı çözüm böyle DIY şeyler gibiZor o zaman acaba diyorum düzgün bir masa alıp tüm ekipmanları oraya taşıyıp sonra kendim bir şey mi yaptırsam tabii delikler açtıracağım hava alması için![]()
Furkan9600 4
Yetkin
Olabilir, benzer bir şeyi arkadaşım yapmıştı sorunsuz kullandı sistemini. En mantıklı çözüm böyle dıy şeyler gibi![]()
Hazır tanıdık var dayım onunla bir konuşam