ECS Q53T-GB v1.1 anakarta hangi kasa olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkan9600
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 338
  • Etiketler Etiketler
    hangi kasa
Elinizde eski veya boşta duran bir kasa varsa montaj vidaları sökün anakarta uygun şekilde delikler açın vidaları oralara takın bence en masrafsız yöntem bu olur ama eliniz bu tarz işlere yatkın değilse biraz yardım almanız gerekebilir.

İdk.

Bu kasalar btx değil de sadece ters döndürülmüş ATX imiş. Olmaz yani, zaten PCI portları da yukarıda kalıyor oradan belli olmayacağı

Zor o zaman acaba diyorum düzgün bir masa alıp tüm ekipmanları oraya taşıyıp sonra kendim bir şey mi yaptırsam tabii delikler açtıracağım hava alması için

Zor o zaman acaba diyorum düzgün bir masa alıp tüm ekipmanları oraya taşıyıp sonra kendim bir şey mi yaptırsam tabii delikler açtıracağım hava alması için

Eğer ATX kasayı modlamak zor dersen ahşap ile yapılabilir. Mobilyacılara gidip ölçülerine göre yaptırabilirsin basit bir şey.

Eğer ATX kasayı modlamak zor dersen ahşap ile yapılabilir. Mobilyacılara gidip ölçülerine göre yaptırabilirsin basit bir şey.

Hocam iki seçeneğim var ya ona uygun 10 tane delik açacağım ya da tahtacı ya da metalcide ölçülerine göre veririm.

Olabilir, benzer bir şeyi arkadaşım yapmıştı sorunsuz kullandı sistemini. En mantıklı çözüm böyle DIY şeyler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…