Detaylar
Kim cevapladı?Helox
Üstün
Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Çırak olarak girdiğini varsayarsak haftalık 1500 gibi bir şey alırsın aşağı yukarı.Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim.Zaten adamla daha konuşmadık.
Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim.![]()
Eczane iyidir. Fakat şöyle bir durum var, çalışacağın eczanenin nöbet durumu varsa onu bir sor derim nöbetçide olabilirsin.
Sigorta nasıl yok yahu, eczane de sigorta yapılmaz mı allah aşkına?Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim.Zaten adamla daha konuşmadık.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Haftalık 1500 çok az günlük 200-250 lira yapıyor mısır da çalışan köleler bile daha fazla alıyodur. Ben kafede çalışırken günlük 500 lira alıyodum.
16 yaşında sigorta yapamazki 18 olması lazım.Sigorta nasıl yok yahu, eczane de sigorta yapılmaz mı allah aşkına?
Enver Paşa
Uzman
Yapılır hocam.Haftalık 1500 çok az günlük 200-250 lira yapıyor mısır da çalışan köleler bile daha fazla alıyodur. Ben kafede çalışırken günlük 500 lira alıyodum.
16 yaşında sigorta yapamazki 18 olması lazım.
Helox
Üstün
Çırak olarak girdiğini varsayarsak haftalık 1500 gibi bir şey alırsın aşağı yukarı.
Yarın gidip konuşacağız, 1500 verirse ailem zaten kabul etmez.Haftalık 2000 verir ortalama. Çırak olarak giriyorsun 16.000 vereceğini sanmıyorum.
Nöbet durumu yok, olsa da beni bırakmazlar yaştan dolayı. Bıraksalar bile sonraki gün gelme derler.Eczane iyidir. Fakat şöyle bir durum var, çalışacağın eczanenin nöbet durumu varsa onu bir sor derim nöbetçide olabilirsin.
Sigorta için 18 olmam gerekmiyor mu? Ben ondan yok dedim.Sigorta nasıl yok yahu, eczane de sigorta yapılmaz mı Allah aşkına?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu