Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 7 Kasım 2025 #1 16 yaşındayım, eski evimin yakınındaki tanıdık bir eczanede çalışacağım. Parayı konuşmadık ama tahmini ne kadar verir? Aylık 12 bin TL veya 16 bin TL verir mi? Son düzenleme: 7 Kasım 2025
16 yaşındayım, eski evimin yakınındaki tanıdık bir eczanede çalışacağım. Parayı konuşmadık ama tahmini ne kadar verir? Aylık 12 bin TL veya 16 bin TL verir mi?
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 7 Kasım 2025 #2 Sigorta var mı? Görev olarak ne yapacaksın?
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 7 Kasım 2025 #3 Learnof dedi: Sigorta var mı? Görev olarak ne yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim. Zaten adamla daha konuşmadık.
Learnof dedi: Sigorta var mı? Görev olarak ne yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim. Zaten adamla daha konuşmadık.
megatronn Yetkin Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 996 Çözümler 3 Beğeniler 531 Yer Vice City 7 Kasım 2025 #4 Haftalık 2000 verir ortalama. Çırak olarak giriyorsun 16.000 vereceğini sanmıyorum.
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 7 Kasım 2025 #5 Helox dedi: Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim. Zaten adamla daha konuşmadık. Genişletmek için tıkla... Çırak olarak girdiğini varsayarsak haftalık 1500 gibi bir şey alırsın aşağı yukarı.
Helox dedi: Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim. Zaten adamla daha konuşmadık. Genişletmek için tıkla... Çırak olarak girdiğini varsayarsak haftalık 1500 gibi bir şey alırsın aşağı yukarı.
2 28548 Gelişen Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 10 7 Kasım 2025 #6 Helox dedi: Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim. Genişletmek için tıkla... Eczane iyidir. Fakat şöyle bir durum var, çalışacağın eczanenin nöbet durumu varsa onu bir sor derim nöbetçide olabilirsin.
Helox dedi: Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim. Genişletmek için tıkla... Eczane iyidir. Fakat şöyle bir durum var, çalışacağın eczanenin nöbet durumu varsa onu bir sor derim nöbetçide olabilirsin.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 7 Kasım 2025 #7 Helox dedi: Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim. Zaten adamla daha konuşmadık. Genişletmek için tıkla... Sigorta nasıl yok yahu, eczane de sigorta yapılmaz mı allah aşkına?
Helox dedi: Sigorta yok. Görev olarak ne verirse onu yapacağım. İlaç sat derse onu yapacağım, yerleri sil derse yerleri sileceğim. Zaten adamla daha konuşmadık. Genişletmek için tıkla... Sigorta nasıl yok yahu, eczane de sigorta yapılmaz mı allah aşkına?
Check Engine Becerikli Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 389 7 Kasım 2025 #8 Haftalık 1500 çok az günlük 200-250 lira yapıyor mısır da çalışan köleler bile daha fazla alıyodur. Ben kafede çalışırken günlük 500 lira alıyodum. michaelscofield dedi: Sigorta nasıl yok yahu, eczane de sigorta yapılmaz mı allah aşkına? Genişletmek için tıkla... 16 yaşında sigorta yapamazki 18 olması lazım.
Haftalık 1500 çok az günlük 200-250 lira yapıyor mısır da çalışan köleler bile daha fazla alıyodur. Ben kafede çalışırken günlük 500 lira alıyodum. michaelscofield dedi: Sigorta nasıl yok yahu, eczane de sigorta yapılmaz mı allah aşkına? Genişletmek için tıkla... 16 yaşında sigorta yapamazki 18 olması lazım.
Enver Paşa Uzman Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 121 Beğeniler 33 7 Kasım 2025 #9 Check Engine dedi: Haftalık 1500 çok az günlük 200-250 lira yapıyor mısır da çalışan köleler bile daha fazla alıyodur. Ben kafede çalışırken günlük 500 lira alıyodum. 16 yaşında sigorta yapamazki 18 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yapılır hocam.
Check Engine dedi: Haftalık 1500 çok az günlük 200-250 lira yapıyor mısır da çalışan köleler bile daha fazla alıyodur. Ben kafede çalışırken günlük 500 lira alıyodum. 16 yaşında sigorta yapamazki 18 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yapılır hocam.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 7 Kasım 2025 #10 Learnof dedi: Çırak olarak girdiğini varsayarsak haftalık 1500 gibi bir şey alırsın aşağı yukarı. Genişletmek için tıkla... megatronn dedi: Haftalık 2000 verir ortalama. Çırak olarak giriyorsun 16.000 vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın gidip konuşacağız, 1500 verirse ailem zaten kabul etmez. 28548 dedi: Eczane iyidir. Fakat şöyle bir durum var, çalışacağın eczanenin nöbet durumu varsa onu bir sor derim nöbetçide olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nöbet durumu yok, olsa da beni bırakmazlar yaştan dolayı. Bıraksalar bile sonraki gün gelme derler. michaelscofield dedi: Sigorta nasıl yok yahu, eczane de sigorta yapılmaz mı Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Sigorta için 18 olmam gerekmiyor mu? Ben ondan yok dedim.
Learnof dedi: Çırak olarak girdiğini varsayarsak haftalık 1500 gibi bir şey alırsın aşağı yukarı. Genişletmek için tıkla... megatronn dedi: Haftalık 2000 verir ortalama. Çırak olarak giriyorsun 16.000 vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın gidip konuşacağız, 1500 verirse ailem zaten kabul etmez. 28548 dedi: Eczane iyidir. Fakat şöyle bir durum var, çalışacağın eczanenin nöbet durumu varsa onu bir sor derim nöbetçide olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nöbet durumu yok, olsa da beni bırakmazlar yaştan dolayı. Bıraksalar bile sonraki gün gelme derler. michaelscofield dedi: Sigorta nasıl yok yahu, eczane de sigorta yapılmaz mı Allah aşkına? Genişletmek için tıkla... Sigorta için 18 olmam gerekmiyor mu? Ben ondan yok dedim.