Bu kampa başlayacağım hem ders anlatım kitabı var hem de Bilgi Sarmal'ı soru bankası kitabım var. Kamp yazım kuralları ile başlıyor fakat Bilgi Sarmal'ında bu konu 179. sayfada. Nasıl ilerlemem gerek akıl verebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Hangi konunun videosunu izlediysen kitaptan o konuyu açıp coz önemli değil sırası.
Bu kampa başlayacağım hem ders anlatım kitabı var hem de Bilgi Sarmal'ı soru bankası kitabım var. Kamp yazım kuralları ile başlıyor fakat Bilgi Sarmal'ında bu konu 179. sayfada. Nasıl ilerlemem gerek akıl verebilir misiniz?
Kampa başlamadan önce söyleyeceğim şey kampa başlama.
Sadece izlenme kastığını düşünüyorum deniz hoca ve rüştü hocanın kampları çok daha güzel.
Sınava geçmiş senelerde çalışan yakınlarım önermişti aslında.Kampa başlamadan önce söyleyeceğim şey kampa başlama.
Sadece izlenme kastığını düşünüyorum deniz hoca ve rüştü hocanın kampları çok daha güzel.
Belki benden dolayıdır ancak yaptıkları tek şey tüm konulara burası çıkar diyor ondan sonra sınavdan sonra soru tutturduk diyor çok gereksiz bir anlatımı var BS yayın güzeldir farklı hocaları denemeniz iyi olacaktır.Sınava geçmiş senelerde çalışan yakınlarım önermişti aslında.
Kitabını aldığım için her türlü bu kampı yapacağım ama ileride tekrar bir Türkçe kampına katılabilirim yeterli bulmazsam, teşekkürler.Belki benden dolayıdır ancak yaptıkları tek şey tüm konulara burası çıkar diyor ondan sonra sınavdan sonra soru tutturduk diyor çok gereksiz bir anlatımı var BS yayın güzeldir farklı hocaları denemeniz iyi olacaktır.
Sorum hakkında ne diyebilirsiniz?
Kitaba göre ilerleyin hocam.Kitabını aldığım için her türlü bu kampı yapacağım ama ileride tekrar bir Türkçe kampına katılabilirim yeterli bulmazsam, teşekkürler.
Sorum hakkında ne diyebilirsiniz?
Diğer türlü psikolojik olarak garip oluyor kitaptaki sıraya bakın kamptaki o bölümü izleyin.
Yani eğer çalıştığım bölüm 100. sayfadaysa oradan çözmeye başlayıp diğerlerini ek zamanda mı çözeyim?Kitaba göre ilerleyin hocam.
Diğer türlü psikolojik olarak garip oluyor kitaptaki sıraya bakın kamptaki o bölümü izleyin.
Evet öyle olsun hocam edebiyatta çok ardışık gitmiyor konular.Yani eğer çalıştığım bölüm 100. sayfadaysa oradan çözmeye başlayıp diğerlerini ek zamanda mı çözeyim?
Hangi konunun videosunu izlediysen kitaptan o konuyu açıp coz önemli değil sırası.
Teşekkürler.Evet öyle olsun hocam edebiyatta çok ardışık gitmiyor konular.
Bir de şey soracağım şimdi yazım kurallarındayım. Yazım kurallarını bitirince mi teste başlayayım, yoksa birlikte mi yürüteyim?
Son düzenleme: