Mesela diziyi tam ekran yapacağım ama sekmeleri, görev çubuğunu görebileyim. Sadece bu ekran tam ekran olsun istiyorum. Nasıl yaparım?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Mesela YT de falan nasıl yapabilirim?
Ne alaka bilmiyorum ama Volume Master ile sekmenin sesini aç-kıs gibi bir şey yapıp, tam ekran simgesine basınca sadece sekmede tam ekran oluyor. Dizi sitesinde olmadı ama Kick, YT gibi yerlere işe yaradı.
Ne alaka bilmiyorum ama Volume Master ile sekmenin sesini aç-kıs gibi bir şey yapıp, tam ekran simgesine basınca sadece sekmede tam ekran oluyor. Dizi sitesinde olmadı ama Kick, YT gibi yerlere işe yaradı.
Tam olarak istediğin şeye ulaşmak için senin için basit bir konsol komutu yazacaktım fakat site DevTools'u (F12 menüsünü) açmayı engellemiş.
Çok ilginç, F12'yi işlevsiz bırakan siteler görmüştüm sanırım ama konsol açınca kendini kapatan siteyi ilk kez görüyorum. Sağ tık menüsünden açayım dedim, imha etti kendini.
Nasıl kullanılıyor anlamadım?O zaman Stremio uygulamasını öneriyorum. Torrent üzerinden stream ederek altyazılı ve kaliteli bir şekilde izleyebilirsin. Çöp sitelerle uğraşma.
Eki Görüntüle 17188
- Makaleler
- 7
İnternete Stremio yaz. İndir çalıştır bu kadar. Karmaşık bir şey değil. Sonra istediğin dizi veya filmi arat ve izle.
İnternete Stremio yaz. İndir çalıştır bu kadar. Karmaşık bir şey değil. Sonra istediğin dizi veya filmi arat ve izle.
İ
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Hayır torrent üzerinden izliyorsun. Sanırım sol taraftaki eklentiler kısmından Torrentio indirmek gerekiyor. Doğru pardon unutmuşumİzlemek için Netflix veya Disney+ almam gerektiği yazıyor
- Makaleler
- 3
DevTools açmamak için böyle şeyler var. Çünkü tarayıcıları yapan adamlra niyeyse benim DevTools açtığımda sitenin haberi olabilsin demiş. Siteleri yapanlar da isteyince kullanıyor.
Filtre yazacaktım ama zaten açabildiğimi fark ettim. Kontrol ettiğimde AdGuard annoyances listesindeki şu filtre işe yarıyor gibi durduğunu fark ettim. Ama DevTools açıkken video ile etkileşime girilemiyor. Biraz göz atarım. Bir şey bulursam filtre paylaşırım.
Namussuzlar normal scriptin sonuna koymuşlar. Başka yerlere de koymuşlar. Nerede ne var anlayamıyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.
Şunlar biraz iş yapıyor gibi ama hangisinin yaptığını bile anlayamıyorum. Yine de çok açık tutmayın, hala console'u dolduran bir şey var.
İngilizce öğrenmek için bir sebep daha. Böyle saçma sitelerle uğraşmıyorsunuz. Elin gavuru gidip Çinliden kod alıp kullanmıyor. Düzgünce içeriği sana sunuyor.
Filtre yazacaktım ama zaten açabildiğimi fark ettim. Kontrol ettiğimde AdGuard annoyances listesindeki şu filtre işe yarıyor gibi durduğunu fark ettim. Ama DevTools açıkken video ile etkileşime girilemiyor. Biraz göz atarım. Bir şey bulursam filtre paylaşırım.
Namussuzlar normal scriptin sonuna koymuşlar. Başka yerlere de koymuşlar. Nerede ne var anlayamıyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.
Şunlar biraz iş yapıyor gibi ama hangisinin yaptığını bile anlayamıyorum. Yine de çok açık tutmayın, hala console'u dolduran bir şey var.
İngilizce öğrenmek için bir sebep daha. Böyle saçma sitelerle uğraşmıyorsunuz. Elin gavuru gidip Çinliden kod alıp kullanmıyor. Düzgünce içeriği sana sunuyor.
Kod:
/^dizipal\d\.com/##+js(set, window.p, trueFunc)
/^dizipal\d\.com/##+js(call-nothrow, window.p)
/^dizipal\d\.com/##+js(aopw, window.p)
/sn\.dplayer\d\.site/##+js(set, window.p, trueFunc)
/sn\.dplayer\d\.site/##+js(call-nothrow, window.p)
/sn\.dplayer\d\.site/##+js(aopw, window.p)
Son düzenleme:
Bunun mantıklı açıklaması var mı? Yani konsolun bu kadar uğraştıramsının.DevTools açmamak için böyle şeyler var. Çünkü tarayıcıları yapan adamlra niyeyse benim DevTools açtığımda sitenin haberi olabilsin demiş. Siteleri yapanlar da isteyince kullanıyor.
Kod:/^dizipal\d\.com/##+js(set, window.p, trueFunc) /^dizipal\d\.com/##+js(call-nothrow, window.p) /^dizipal\d\.com/##+js(aopw, window.p) /sn\.dplayer\d\.site/##+js(set, window.p, trueFunc) /sn\.dplayer\d\.site/##+js(call-nothrow, window.p) /sn\.dplayer\d\.site/##+js(aopw, window.p)
- Makaleler
- 3
Konsolun kasması mı yoksa adamların kapatması mı? Sitelerini koruyorlar. Sonuçta asıl kaynak o site değil. Başka yer. Konsol kassın diye tonla şey yazdırıyorlar. Bazen kendi dayanamayıp kapatıyor bazen de siteyi kapatıyorlar. Burada URL'yi değiştiriyor. URL değişince DevTools içeriği de değişmiş oluyor.
Mesela YT de falan nasıl yapabilirim?
Son düzenleme: