Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
1707323064492.webp

Mesela diziyi tam ekran yapacağım ama sekmeleri, görev çubuğunu görebileyim. Sadece bu ekran tam ekran olsun istiyorum. Nasıl yaparım?

Çözüm
Mesela YT de falan nasıl yapabilirim?

Ne alaka bilmiyorum ama Volume Master ile sekmenin sesini aç-kıs gibi bir şey yapıp, tam ekran simgesine basınca sadece sekmede tam ekran oluyor. Dizi sitesinde olmadı ama Kick, YT gibi yerlere işe yaradı.

1707508514252.webp
Tam olarak istediğin şeye ulaşmak için senin için basit bir konsol komutu yazacaktım fakat site DevTools'u (F12 menüsünü) açmayı engellemiş.

Çok ilginç, F12'yi işlevsiz bırakan siteler görmüştüm sanırım ama konsol açınca kendini kapatan siteyi ilk kez görüyorum. Sağ tık menüsünden açayım dedim, imha etti kendini. 😂

DevTools açmamak için böyle şeyler var. Çünkü tarayıcıları yapan adamlra niyeyse benim DevTools açtığımda sitenin haberi olabilsin demiş. Siteleri yapanlar da isteyince kullanıyor.

Filtre yazacaktım ama zaten açabildiğimi fark ettim. Kontrol ettiğimde AdGuard annoyances listesindeki şu filtre işe yarıyor gibi durduğunu fark ettim. Ama DevTools açıkken video ile etkileşime girilemiyor. Biraz göz atarım. Bir şey bulursam filtre paylaşırım.

Namussuzlar normal scriptin sonuna koymuşlar. Başka yerlere de koymuşlar. Nerede ne var anlayamıyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.
Şunlar biraz iş yapıyor gibi ama hangisinin yaptığını bile anlayamıyorum. Yine de çok açık tutmayın, hala console'u dolduran bir şey var.

İngilizce öğrenmek için bir sebep daha. Böyle saçma sitelerle uğraşmıyorsunuz. Elin gavuru gidip Çinliden kod alıp kullanmıyor. Düzgünce içeriği sana sunuyor.

Kod:
/^dizipal\d\.com/##+js(set, window.p, trueFunc)
/^dizipal\d\.com/##+js(call-nothrow, window.p)
/^dizipal\d\.com/##+js(aopw, window.p)
/sn\.dplayer\d\.site/##+js(set, window.p, trueFunc)
/sn\.dplayer\d\.site/##+js(call-nothrow, window.p)
/sn\.dplayer\d\.site/##+js(aopw, window.p)

Son düzenleme:
DevTools açmamak için böyle şeyler var. Çünkü tarayıcıları yapan adamlra niyeyse benim DevTools açtığımda sitenin haberi olabilsin demiş. Siteleri yapanlar da isteyince kullanıyor.

Filtre yazacaktım ama zaten açabildiğimi fark ettim. Kontrol ettiğimde AdGuard annoyances listesindeki şu filtre işe yarıyor gibi durduğunu fark ettim. Ama DevTools açıkken video ile etkileşime girilemiyor. Biraz göz atarım. Bir şey bulursam filtre paylaşırım.

Namussuzlar normal scriptin sonuna koymuşlar. Başka yerlere de koymuşlar. Nerede ne var anlayamıyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.
Şunlar biraz iş yapıyor gibi ama hangisinin yaptığını bile anlayamıyorum. Yine de çok açık tutmayın, hala console'u dolduran bir şey var.

İngilizce öğrenmek için bir sebep daha. Böyle saçma sitelerle uğraşmıyorsunuz. Elin gavuru gidip Çinliden kod alıp kullanmıyor. Düzgünce içeriği sana sunuyor.

Kod:
/^dizipal\d\.com/##+js(set, window.p, trueFunc)
/^dizipal\d\.com/##+js(call-nothrow, window.p)
/^dizipal\d\.com/##+js(aopw, window.p)
/sn\.dplayer\d\.site/##+js(set, window.p, trueFunc)
/sn\.dplayer\d\.site/##+js(call-nothrow, window.p)
/sn\.dplayer\d\.site/##+js(aopw, window.p)
Bunun mantıklı açıklaması var mı? Yani konsolun bu kadar uğraştıramsının.

Konsolun kasması mı yoksa adamların kapatması mı? Sitelerini koruyorlar. Sonuçta asıl kaynak o site değil. Başka yer. Konsol kassın diye tonla şey yazdırıyorlar. Bazen kendi dayanamayıp kapatıyor bazen de siteyi kapatıyorlar. Burada URL'yi değiştiriyor. URL değişince DevTools içeriği de değişmiş oluyor.

Mesela YT de falan nasıl yapabilirim?

Ne alaka bilmiyorum ama Volume Master ile sekmenin sesini aç-kıs gibi bir şey yapıp, tam ekran simgesine basınca sadece sekmede tam ekran oluyor. Dizi sitesinde olmadı ama Kick, YT gibi yerlere işe yaradı.

1707508514252.webp

Son düzenleme:
Çözüm