Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemkaraca

Yetkin
Edge'de Opera GX'deki gibi klavye kısayolu ile sekmeyi hızlı kapatma özelliği var mı? Örneğin alt + sol tık gibi.

Hayır yok ancak tarayıcıyı kapattığınızda tüm sekmelerin kapanmasını sağlayabilirsiniz.
Hayır Ctrl+W ile sekme kapanıyor yanlış bilgi vermeiyin.
O biraz zor geliyor bana. Opera'da direkt alt + sol tık ile falan hızlıca kapatıyordum sekmenin üstüne geldiğimde. Öyle bi şey var mı?
Ayrıca en üstteki sekme barında sekmenin üstüne imleci getirip mouse orta tık yaparsanız da kapatabilirsiniz istediğiniz sekmeyi.

Ayrıca en üstteki sekme barında sekmenin üstüne imleci getirip mouse orta tık yaparsanız da kapatabilirsiniz istediğiniz sekmeyi.
Evet evet böyle bir şey arıyorum. Bayağı hızlı ama hiçbir yerde bilgi yok bu dediğiniz hakkında. Çok teşekkür ederim..

Evet evet böyle bir şey arıyorum. Bayağı hızlı ama hiçbir yerde bilgi yok bu dediğiniz hakkında. Çok teşekkür ederim..
Haha, bu en temel kısayol ya. Şanssızlığınıza denk gelmiş oldukça bilinir. Rica ederim.

Firefox kullanıyor iseniz ayrıca sekme barında boşluğa basarsanız yeni sekme de açarsınız, Edge'de default yok. Ayarını da bulamadım.

Ctrl+T ile de yeni sekme oluşturabilirsiniz. Bu da evrenseldir muhtemelen. Çoğu tarayıcıda çalışır diye tahmin ediyorum.

Haha, bu en temel kısayol ya. Şanssızlığınıza denk gelmiş oldukça bilinir. Rica ederim.

Firefox kullanıyor iseniz ayrıca sekme barında boşluğa basarsanız yeni sekme de açarsınız, Edge'de default yok. Ayarını da bulamadım.

Ctrl+T ile de yeni sekme oluşturabilirsiniz. Bu da evrenseldir muhtemelen. Çoğu tarayıcıda çalışır diye tahmin ediyorum.
Mouse'un orta tıkı bana yeterli çok teşekkür ederim. Bu kısayollar benim için çok işe yarıyor.

Ayrıca sayfa da bir linke mouse'un orta tıkıyla tıkladığımda yeni sekme olarak açılıyor o linkteki bağlantı. Onu farkettim az önce belirteyim dedim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekstra olarak Opera'da olan fare hareketleri de var. Ama çok sekme açmıyorsan en rahatı fare orta tuşu ile kapatmak.
Kod:
edge://settings/appearance/browserBehavior

2025-05-15_01-07.webp