Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ctrl+W evrensel diye biliyorum. Edge'de de çalışıyor.
- Makaleler
- 5
Tarayıcıyı kapattığınızda tüm sekmelerin kapanmasını sağlayabilirsiniz. Ctrl+W'de işe yarar.
cemkaraca
Yetkin
O biraz zor geliyor bana. Opera'da direkt alt + sol tık ile falan hızlıca kapatıyordum sekmenin üstüne geldiğimde. Öyle bi şey var mı?Ctrl+W evrensel diye biliyorum. Edge'de de çalışıyor.
mr.esat
Üstün
Hayır Ctrl+W ile sekme kapanıyor yanlış bilgi vermeiyin.Hayır yok ancak tarayıcıyı kapattığınızda tüm sekmelerin kapanmasını sağlayabilirsiniz.
O biraz zor geliyor bana. Opera'da direkt alt + sol tık ile falan hızlıca kapatıyordum sekmenin üstüne geldiğimde. Öyle bi şey var mı?
Ayrıca en üstteki sekme barında sekmenin üstüne imleci getirip mouse orta tık yaparsanız da kapatabilirsiniz istediğiniz sekmeyi.
cemkaraca
Yetkin
Evet evet böyle bir şey arıyorum. Bayağı hızlı ama hiçbir yerde bilgi yok bu dediğiniz hakkında. Çok teşekkür ederim..Ayrıca en üstteki sekme barında sekmenin üstüne imleci getirip mouse orta tık yaparsanız da kapatabilirsiniz istediğiniz sekmeyi.
mr.esat
Üstün
Haha, bu en temel kısayol ya. Şanssızlığınıza denk gelmiş oldukça bilinir. Rica ederim.Evet evet böyle bir şey arıyorum. Bayağı hızlı ama hiçbir yerde bilgi yok bu dediğiniz hakkında. Çok teşekkür ederim..
Firefox kullanıyor iseniz ayrıca sekme barında boşluğa basarsanız yeni sekme de açarsınız, Edge'de default yok. Ayarını da bulamadım.
Ctrl+T ile de yeni sekme oluşturabilirsiniz. Bu da evrenseldir muhtemelen. Çoğu tarayıcıda çalışır diye tahmin ediyorum.
cemkaraca
Yetkin
Mouse'un orta tıkı bana yeterli çok teşekkür ederim. Bu kısayollar benim için çok işe yarıyor.Haha, bu en temel kısayol ya. Şanssızlığınıza denk gelmiş oldukça bilinir. Rica ederim.
Firefox kullanıyor iseniz ayrıca sekme barında boşluğa basarsanız yeni sekme de açarsınız, Edge'de default yok. Ayarını da bulamadım.
Ctrl+T ile de yeni sekme oluşturabilirsiniz. Bu da evrenseldir muhtemelen. Çoğu tarayıcıda çalışır diye tahmin ediyorum.
Ayrıca sayfa da bir linke mouse'un orta tıkıyla tıkladığımda yeni sekme olarak açılıyor o linkteki bağlantı. Onu farkettim az önce belirteyim dedim
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri