yusufir Yetkin Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 190 12 Mart 2025 #51 143 dedi: Allah rahmet eylesin, denecek bir şey yok. Kendisini de vefat haberiyle tanımıştım, ismini ilk kez duydum. Genişletmek için tıkla... Ben de Testo Taylan'ın videosuyla tanımıştım kendisini.
143 dedi: Allah rahmet eylesin, denecek bir şey yok. Kendisini de vefat haberiyle tanımıştım, ismini ilk kez duydum. Genişletmek için tıkla... Ben de Testo Taylan'ın videosuyla tanımıştım kendisini.
mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 12 Mart 2025 #52 Üzücü.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 12 Mart 2025 #53 199 dedi: Gram üzülmedim. İnsanlar sana yeme dedi. Sen gittin insanlara sövdün daha da yemeye devam ettin. Ölümünü kendisi hazırladı. İntihar gibi. Genişletmek için tıkla... Evet, kendisini uyaran insanlara ana bacı dümdüz yürümüş ne yazık ki, sanırım psikolojisi iyi değilmiş. Yine de ışıklar içinde uyusun.
199 dedi: Gram üzülmedim. İnsanlar sana yeme dedi. Sen gittin insanlara sövdün daha da yemeye devam ettin. Ölümünü kendisi hazırladı. İntihar gibi. Genişletmek için tıkla... Evet, kendisini uyaran insanlara ana bacı dümdüz yürümüş ne yazık ki, sanırım psikolojisi iyi değilmiş. Yine de ışıklar içinde uyusun.