Hiç üzülmedim bende. Üzülmeyenlere laf edenler ne yaşıyor anlamak zor. Size ne ister seviniriz ister üzülürüz. İnsanlara o kadar hakaret eden biri öldü diye illa ağlamamız mı gerekiyor. Zerre üzülmedim.

Başkasının annesine küfretmemek için annesinin ölmesine gerek yok. :rofl:

Biliyorum ama kendisi annesi öldüğü için ağlayan ve üzülen biriydi ama konu başkalarının annesine, babasına, kardeşine ve kızına falan gelince meze yapıyordu resmen. Annesi ölen birisi anneye küfürde daha duyarlı olur, annenizin kıymetini bilin vs. diyeceğine insanların annesine hakaret etmesi çok iğrenç.

Biliyorum ama kendisi annesi öldüğü için ağlayan ve üzülen biriydi ama konu başkalarının annesine, babasına, kardeşine ve kızına falan gelince meze yapıyordu resmen. Annesi ölen birisi anneye küfürde daha duyarlı olur, annenizin kıymetini bilin vs. diyeceğine insanların annesine hakaret etmesi çok iğrenç.
Sukur akli basinda bir insan.

Durum trajikomik, uyarmasak ve inatla yemese, belli hastalığı olsa ucundan da anlarım ama bu durumu normalleştiremiyorum. Üzülecek bir durum göremiyorum, huzur içinde yatsın ne diyeyim.

Durumu tam olarak şöyleydi:

Ölmüş birinin arkasından kötü konuşmak bize yakışmaz da, kendisine zayıflaması gerektiğini söyleyenlere ağza alınmayacak küfürlerle cevap veriyormuş. En azından bunları yapmak yerine, güzel bir dille cevap verse, belki de bu kadar ağır eleştirilere kurban gitmezdi. Ne diyeyim, yine de mekanı cennet olsun inşallah.

Son düzenleme:
Ölmüş birinin arkasından kötü konuşmak bize yakışmaz da, kendisine zayıflaması gerektiğini söyleyenlere ağza alınmayacak küfürlerle cevap veriyormuş. En azından bunları yapmak yerine, güzel bir dille cevap verse, belki de bu kadar ağır eleştirilere kurban gitmezdi. Ne diyeyim, yine de mekanı cennet olsun inşallah.
Napalim abi simdi cumhrbaskani olse uzulecek miyiz? Arkasindan oyun havasi patlatacak 30 milyon insan var Turkiye'de. Olen herkesin arkasindan uzulmek zorunda degilsiniz uzulecek bir sey gormuyorum kotu konusmak falan da degil zaten.

Arkadaşlar üzülmeniz veya üzülmemeniz önemli değil. Vefat eden bir insanın arkasından böyle ağzına gelen konuşulmaz. Işıklar içinde uyusun, mekanı cennet olsun deyin geçin. Uzatmanın manası yok.

Allah rahmet eylesin, denecek bir şey yok. Kendisini de vefat haberiyle tanımıştım, ismini ilk kez duydum.