Detaylar
Kim cevapladı?Başkasının annesine küfretmemek için annesinin ölmesine gerek yok.![]()
Biliyorum ama kendisi annesi öldüğü için ağlayan ve üzülen biriydi ama konu başkalarının annesine, babasına, kardeşine ve kızına falan gelince meze yapıyordu resmen. Annesi ölen birisi anneye küfürde daha duyarlı olur, annenizin kıymetini bilin vs. diyeceğine insanların annesine hakaret etmesi çok iğrenç.
- Makaleler
- 1
Sukur akli basinda bir insan.Biliyorum ama kendisi annesi öldüğü için ağlayan ve üzülen biriydi ama konu başkalarının annesine, babasına, kardeşine ve kızına falan gelince meze yapıyordu resmen. Annesi ölen birisi anneye küfürde daha duyarlı olur, annenizin kıymetini bilin vs. diyeceğine insanların annesine hakaret etmesi çok iğrenç.
Neresi ifade özgürlüğü? Anneye küfür etmiş ifade özgürlüğü diyorsun. Şımarık bir çocuk olduğu çok belli, o kadar yeme dedi millet ağzını tutamayıp yemeye devam etti, ağzını tutmak çok zor değil.Bence ifade özgürlüğü. Öyle söyledim sadece, benim yaptığımda öyle.
Durum trajikomik, uyarmasak ve inatla yemese, belli hastalığı olsa ucundan da anlarım ama bu durumu normalleştiremiyorum. Üzülecek bir durum göremiyorum, huzur içinde yatsın ne diyeyim.
Durumu tam olarak şöyleydi:
yusufir
Yetkin
Ölmüş birinin arkasından kötü konuşmak bize yakışmaz da, kendisine zayıflaması gerektiğini söyleyenlere ağza alınmayacak küfürlerle cevap veriyormuş. En azından bunları yapmak yerine, güzel bir dille cevap verse, belki de bu kadar ağır eleştirilere kurban gitmezdi. Ne diyeyim, yine de mekanı cennet olsun inşallah.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Napalim abi simdi cumhrbaskani olse uzulecek miyiz? Arkasindan oyun havasi patlatacak 30 milyon insan var Turkiye'de. Olen herkesin arkasindan uzulmek zorunda degilsiniz uzulecek bir sey gormuyorum kotu konusmak falan da degil zaten.Ölmüş birinin arkasından kötü konuşmak bize yakışmaz da, kendisine zayıflaması gerektiğini söyleyenlere ağza alınmayacak küfürlerle cevap veriyormuş. En azından bunları yapmak yerine, güzel bir dille cevap verse, belki de bu kadar ağır eleştirilere kurban gitmezdi. Ne diyeyim, yine de mekanı cennet olsun inşallah.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-