Benim yakinimda takipcilerine inat yemek yemekten olecek insan yok kardesim empati yapamiyorum.
Kendisinin bu kadar yemek yeme sebebinin annesini kaybetmesi olduğunu ekleyelim. Yani durduk yere bunu yapmamış; zevk alarak da yaptı demek yanlış olur. Bir nevi kendisini cezalandırmak amaçlı yapmış. Benim yakınımda böyle birileri yok falan, fistan bunlar boş laflar. Çok mu iyi tanıyorsun yakınındaki insanları? Şu anlık yapmıyor, inşallah olmaz öyle bir şey ama kötü bir olay yaşarsa yapmayacağı ne malum? Bu tür söylemler gerçeklikten çok uzak söylemler.

Üzülme duygusu değişik bir şeydir. İnsan, en çok sevdiği bir kişiyi kaybettiği zaman üzülür. Sevdiğiniz birisi sigara içiyor diyelim ki, buna da bahane bulmayın. Bu konu altında 25-30 tane mesaj var. Bunlardan kaç tanesi 'sigara içmiyorum' diyecek? Neyse, sigara içiyor diyelim. Sigara sebepli öldü, ne diyeceksin? 'Sigara içme' dedik mi, diyeceksin?

Üzülmedim. İnsanların annesine küfür etmiş, o kadar yersen tabii ölürsün.
Herkes küfür ediyor. Nasıl bir argüman bu? Her insan kötüdür. Böyle konuşan insanlar her sabah uyanıp böbrek falan bağışlamıyorsa konuşmasınlar daha iyi. Kimse öyle temiz saf değil. İnternette gördüğünüz kişilerin rasgele hatasından ölümüne "üzülmedim" yazmak çok saçma.

Sizin hatalarınızı kimse görmüyor tabii :).

Herkes küfür ediyor. Nasıl bir argüman bu? Her insan kötüdür. Böyle konuşan insanlar her sabah uyanıp böbrek falan bağışlamıyorsa konuşmasınlar daha iyi. Kimse öyle temiz saf değil. İnternette gördüğünüz kişilerin rasgele hatasından ölümüne "üzülmedim" yazmak çok saçma.

Sizin hatalarınızı kimse görmüyor tabii :).
Herkes küfür ediyor ne demek hahaha. Küfür olmayan mesaja küfür etmedim hiç.

Herkesin küfür etmesi, küfür etmenin doğru bir şey olduğunu mu gösteriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar birinin ölmesine imacı şekilde "üzülmedim" demeye yetmez. En azından bence yetmez. Bence genel için yetmemeli zaten.
Sen çok mu üzüldün sanki? İnsanlar o kadar yeme demiş yemeye devam etmiş, annesinin ölümünden sonra yemeye devam etmiş olsa bile öncesinde yine kiloluydu.

Sen çok mu üzüldün sanki? İnsanlar o kadar yeme demiş yemeye devam etmiş, annesinin ölümünden sonra yemeye devam etmiş olsa bile öncesinde yine kiloluydu.
Çıkıp "üzülmedim" diye vurgulamam. Kimse bu lafı cidden sadece üzüntü duymadığı manasında kullanmaz. Özellikle böyle yazılmışsa.

Çok uzatmaya gerek yok, ben sakin yazıyorum. Aklımdan bunlar geçti, bir kırgınlık olmasın daha tanışmıyoruz bile :) @4584 .