Dostlar selam. PC'de 20-30 dolar arasi yatirarak 3126 takım gücüne sahip bir kadrom var. Guti'li Stojkovic'li oliver kahn'lı vs. ancak coinler PC'de aşırı pahali fakat PS'de aşırı ucuz. Hazir 2026 gelmisken PS'ye mi geceyim yoksa PC'den devam mi edeyim? PS kadrom 0 bu arada.
Detaylar
Kim cevapladı?PS 4 mü 5 mi? Belirtmemişsiniz. Zaten grafik anlamda EFootball'da çok bir şey yok grafiği güçlü oyun olsaydı PC derdim. Konsolda da oynanabilir.
5 hocam. Ama dedigim gibi sorun kadrom PC de iyi. Ama PS de de coinler cok ucuz. Sorun grafikler degil hangisi daha kârli. Ne dersiniz?
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
5 hocam. Ama dedigim gibi sorun kadrom PC de iyi. Ama PS de de coinler cok ucuz. Sorun grafikler degil hangisi daha kârli. Ne dersiniz?
Yani kullanma şekline bağlı bende konsol yok mesela sunshine ve moonlight ile TV'ye yansıtıyorum bir de kol bağlayıp öyle oynuyorum. Ama bu tarz oyunlar PlayStation'da daha konforlu rahat olabilir. Yani evdeki duruma bağlı. Hesabı belki bağlayabilseniz iyi olurdu tabii.
Bağlı ancak cross platform yok kadrolarda.Yani kullanma şekline bağlı bende konsol yok mesela sunshine ve moonlight ile TV'ye yansıtıyorum bir de kol bağlayıp öyle oynuyorum. Ama bu tarz oyunlar PlayStation'da daha konforlu rahat olabilir. Yani evdeki duruma bağlı. Hesabı belki bağlayabilseniz iyi olurdu tabii.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Yani size bağlı tabii. PC'yi TV'ye bağlayamıyorsam PS seçerdim.
Yani bence PC'de rahatlık bakımından daha iyi oynanır. Ama bence eFootball bir telefon oyunu. Telefondan daha iyi oynanıyor. 2026 güncellemesiyle birlikte hem daha iyi kontroller ve grafikleri var.
Yani size bağlı tabii. PC'yi TV'ye bağlayamıyorsam PS seçerdim.
Hocam kadro gelistirmek cok zor geliyor ondan kararsizim.
Yani bence PC'de rahatlık bakımından daha iyi oynanır. Ama bence eFootball bir telefon oyunu. Telefondan daha iyi oynanıyor. 2026 güncellemesiyle birlikte hem daha iyi kontroller ve grafikleri var.
Hocam bu kadar gelistirip üstüne 1K yatirdigim hesabi birakip PS mi gecsem diye kararsizim.
Bilgisayara PlayStation kolu bağlayarak oynuyorum ben![]()
Bende aynı hocam.
Hangisinde rahat ediyorsanız onda oynayın ama bence futbol oyunları konsoldan oynanır.
Bende buna katılıyorum ama kadro mevzusu beni kararsiz birakiyor.