Detaylar
Kim cevapladı?Ratchet
Yetkin
Stronghold crusader HD ve Extreme.
Benim favori oyunumdur. Babamın 2000'den fazla saati vardır bu iki oyunda![]()
Hikayeli düşünüyorum daha çok. Strateji pek sevmiyorum.
Emülator indirmeyi denemiştim ama bir türlü başarılı olamadım nedense.FF7 Serisi (eski yapım),
FF7 Serisi (yeniden yapım).
Bu seri bir manyaktır.
Emülatörden ya da Switch'ten oynarsan Legend of Zelda BotW ve TotK. Eski oyunlardan bile efsanedir. Aşırı keyifli oyunlar.
efebatiin
Yetkin
Hikayeli düşünüyorum daha çok. Strateji pek sevmiyorum.
Emülator indirmeyi denemiştim ama bir türlü başarılı olamadım nedense.
Hikayeli olarak Max Payne serisi olabilir eski oyunlarını çok oynardım.
Yuzu emülatörü Archive.org'ta vardır. İnternetten rehber videosu ve Rom sitesi bulman lazım.Emülator indirmeyi denemiştim ama bir türlü başarılı olamadım nedense.
Ratchet
Yetkin
BioShock çok övmüşlerdi.Oynayacağım galiba.Sağolun.BioShock ve Mass Effect serileri. Dragon age Origins bunu hatırına hala her çıkan Dragon age oyununu sesimi çıkarmadan oynarım.
Ratchet
Yetkin
Güzel görünüyor.Oynarım.Hikayeli olarak Max Payne serisi olabilir eski oyunlarını çok oynardım.
sndwchmaker
Yetkin
Resident Evil serisi. En baştan gir. İlk oyunu emülatörle oynamana gerek yok. Resident Evil HD Remastered ile girebilirsin. Orijinalliğe çok kasarsan emülatörle ikinci ve üçüncü oyunları oynayabilirsin ama onların Remake'leri de gayet iyi modern standartlarda. 4. oyunun orijinalini oynamanı tavsiye ederim. Sonra 5, 6 diye gidiyor zaten. Arada yan oyunlar var, araştırarak oynama sırasını bulabilirsin.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-