Oğuz

Başarılı
Merhabalar.

Mayıs ayında arkadaş grubuyla İstanbul'dan çıkıp Ege Bölgesi'nde birkaç gün tatil yapma planımız var. Fakat çıkmadan önce ufak da olsa bir plan olmasını savundum. Rota boyu Çanakkale, Balıkesir, İzmir ve Aydın gibi şehirlerde durmaya değer konumlar, görülmeye değer yerler ve denenmeye değer lezzetler gibi az ve öz bir liste yapmak istiyorum. Grubumdaki herkes ilk defa böyle bir şey yapacağı için tavsiye almak istedim. Konaklama için kamp yapmayı tavsiye eder misiniz? Güvenilir kamp alanları var mıdır? Rota boyu en iyi plajlar hangileridir, vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Plajlar, şehirler, antik kentler, oteller hakkında çoğu kişi yardımcı olacaktır sana ama bence Likya yolu yürüyüşü yap. Mükemmel keyifli bir şey. Deniz-Kum-Güneş tatilini herkes yapar ama Likya yolu müthiş bir deneyim. 🙏

Plajlar, şehirler, antik kentler, oteller hakkında çoğu kişi yardımcı olacaktır sana ama bence Likya yolu yürüyüşü yap. Mükemmel keyifli bir şey. Deniz-Kum-Güneş tatilini herkes yapar ama Likya yolu müthiş bir deneyim. 🙏
Katkınız için çok teşekkürler.🙏Arkadaşlarımın Antalya'ya kadar zamanı olur mu bilmiyorum fakat Muğla'da bulunursam mutlaka denemek isteyebileceğim bir yer gibi duruyor görsellerde.