Daffy Duck
Üstün
Konudaki mesajları okuyunca daha bir stres oldum.Gerçekten çok zor bir durum. Stres bunların en başında geliyor zaten.
Konudaki mesajları okuyunca daha bir stres oldum.Gerçekten çok zor bir durum. Stres bunların en başında geliyor zaten.
Hocam ellerimi sürekli yıkıyorum sabunla. Yani hani çok yıkıyorsun tahriş olmuş diyen de oldu. Ama ilk defa egzama oldu sanırım.
Arkadaşlar sol elimde iki parmağımın arası çatlamıştı soğuktan, daha sonra yavaş yavaş elime yayılmaya başladı. Aşağıdaki krem egzamaya iyi geliyormuş 2 gündür onu sürüyorum ama pek de bir etki etmiyor gibi. Başka ne önerebilirsiniz? Bu durumu yaşayan arkadaşlar ne önerebilirler? Ellerimi çok sık yıkayan birisiyim, bu yüzden mi oluyor? Yarın sabah randevu alacağım.
Eki Görüntüle 101948
Şu anda fotoğraf çekemiyorum ama örnek bir görsel ekledim yukarıda, aynen böyle elim şu anda.
Herkes farklı bir krem önerdi. Herkese teşekkürler. En kısa zamanda doktora görünüp bu durum ile ilgili süreci buradan aktaracağım. İyi geceler herkese.Aynı sorunu bende sürekli yaşıyorum bir aile hekiminin yazdığı krem çözmüştü benim sorunumu "excipial lipo" adı.
Herkes farklı bir krem önerdi. Herkese teşekkürler. En kısa zamanda doktora görünüp bu durum ile ilgili süreci buradan aktaracağım. İyi geceler herkese.
Hocam ülkede stresten uzak olmak için ölmek gerekiyorEgzama genellikle stres kaynaklı vücudun ürettiği bir rahatsızlıktır, ilaçlar ile bastırılabilir, ancak kişiyi ömür boyu bırakmaz. Egzema tekrar geldiği zaman ilaç kullanacaksınız ve stresten uzak olacaksınız hocam.