Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bağlı olduğun aile sağlık ocağı.
Sağlık ocağına gidiyorsun. Zart zurt bir muayene oluyorsun aile hekimine. 5-10 dakika sonra e devletine sağlık raporu düşüyor. Sonrasında çıktısını alabilirsin gerek duyarsan. Ancak ehliyet kursuna gittiğinde e devletinde olduğu için onlar görecek zaten.
E-devletten kişisel sağlık bilgi formu doldurmam gerekiyormuş. Doğru mu?Sağlık ocağına gidiyorsun. Zart zurt bir muayene oluyorsun aile hekimine. 5-10 dakika sonra e devletine sağlık raporu düşüyor. Sonrasında çıktısını alabilirsin gerek duyarsan. Ancak ehliyet kursuna gittiğinde e devletinde olduğu için onlar görecek zaten.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Evet onu yaptıktan sonra görünüyorsunuz o size yönlendirme yapıyor. Sağlık bakanlığına 250 TL bayılıyorsunuz sonra rapor sisteme düşüyor. 2 ay önce aldım ehliyeti oradan biliyorum.E-devletten kişisel sağlık bilgi formu doldurmam gerekiyormuş. Doğru mu?
e-Devlet'ten kişisel sağlık bilgi formu doldurmam gerekiyormuş. Doğru mu?
Evet öyle bir şey vardı galiba. 4 ay oldu unutmuşum ben de. Ama önce sağlık ocağına gitmen gerekiyordu sanırım. Muayeneden sonra o dediğiniz doldurmaya açılıyor diye hatırlıyorum. Sağlık ocağında yönlendirir hekimin.
Hocam güncel boy/kilo bilgimi bilmiyorum. Kan grubumu hiç bilmiyorum. Birde şu an üniversitede hazırlık okuyorum. Öğrenim durumunu yüksekokul ve üzeri girmem gerekiyor değil mi? Okulu/sınıf yazan yere de üniversitenin adını mı yazacağım?Evet onu yaptıktan sonra görünüyorsunuz o size yönlendirme yapıyor. Sağlık bakanlığına 250 TL bayılıyorsunuz sonra rapor sisteme düşüyor. 2 ay önce aldım ehliyeti oradan biliyorum.
Son olarak bu formu sağlık ocağına gittiğimde doldurabilir miyim? Çünkü dediğim gibi gerekli bilgileri bilmiyorum.
@Th3RealKayseriLee
@Michael MYERS
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Öncelikle kan grubunu öğrenmek için kan testi yaptıracaksın o zaman sağlık ocağında.Hocam güncel boy/kilo bilgimi bilmiyorum. Kan grubumu hiç bilmiyorum. Birde şu an üniversitede hazırlık okuyorum. Öğrenim durumunu yüksekokul ve üzeri girmem gerekiyor değil mi? Okulu/sınıf yazan yere de üniversitenin adını mı yazacağım?
Son olarak bu formu sağlık ocağına gittiğimde doldurabilir miyim? Çünkü dediğim gibi gerekli bilgileri bilmiyorum.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Onları orada ölçüm yaptırıp öğrenin yanlış olmasın.Hocam güncel boy/kilo bilgimi bilmiyorum. Kan grubumu hiç bilmiyorum.
Hangi durumdaysanız önlisans lisans onu yazın.Birde şu an üniversitede hazırlık okuyorum. Öğrenim durumunu yüksekokul ve üzeri girmem gerekiyor değil mi?
Evet.Okulu/sınıf yazan yere de üniversitenin adını mı yazacağım?
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-