Bundan yaklaşık 1 yıl önce birkaç arkadaşım özel bir tıp merkezinden parayla almıştı, biraz araştırıp deneyebilirsiniz. Müdür yardımcılarının falan da haberi vardı, hatta tavsiye ediyorlardı.

Bundan yaklaşık 1 yıl önce birkaç arkadaşım özel bir tıp merkezinden parayla almıştı, biraz araştırıp deneyebilirsiniz. Müdür yardımcılarının falan da haberi vardı, hatta tavsiye ediyorlardı.
Çok teşekkür ederim hocam yanıtınız için. Araştırayım o zaman.

Vallahi bağlantın varsa neden olmasın. Benim bir arkadaş vardı annesinden üç beş bağlantısı vardı 2023 seçim dönemi heyet raporuyla 3/4 ay boyunca okula gitmedi. Normalde farklı ilde yaşıyordu, bu süreç boyunca bizim buralarda takıldı tamamen.

Heyet raporu için bir engelinizin olması lazım. Gözle görülür bir engeliniz var mı? Sırf evden çalışmak için sicilinize rapor işletmeye değer mi? Çünkü ilerleyen süreçte işe girmek isteseniz bile önünüze çıkar. Bu yüzden öyle herkes kafasına göre alamaz bu raporu.
Oğlum sen ne komik adamsın ya. Her konuda aynı hikaye araştırman yok mu senin :D

Hocalarım kolay gelsin. YKS'ye evden hazırlanmak için yaklaşık 1 ay sonra heyet raporu alma düşüncem var. Acaba devlet hastanesinde rahatça alınabiliyor mu? Konuştuğum bazı arkadaşlar sınav senelerinde bu şekilde yapmışlar, bir de sizlere danışmak istedim.
Hocam merhaba ne yaptınız süreç hakkında yeni bilgi edindiniz mi?

Hocam merhaba ne yaptınız süreç hakkında yeni bilgi edindiniz mi?
Bildiğim kadarıyla benim bazı arkadaşlarım geçen sene ücra yani kötü bir özel hastanede bu raporu para karşılığında almışlardı. Devlette süreç nasıl işliyor hiçbir bilgim yok. Size bir sorum daha olacak bunun için böyle hastane hastane gezmek mi gerekiyor yoksa randevu mu almamız lazım, birde yanımızda velinin gelmesine gerek var mı?